BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklámbögre

Reklámbögre

 A reklámajándékok körképe egyre csak bővül ötletesebbnél ötletesebb és egyre kreatívabb dolgokkal, ugyanakkor a reklámbögrék még mindig a legnépszerűbb reklámajándéknak számítanak. Hogy miért?

.

.

A BÖGRÉK TELJES FELÜLETE NYOMHATÓ!!!

A reklámbögrék jó választásnak számítanak akkor is, ha csak egy pici cégről van szó és akkor is, ha egy több ezer főt foglalkoztató multiról. Ugyanis dolgozzon az ember akárhol, egy vidám, színes vagy egy egyszerű, letisztult bögréből bármikor szívesen iszogatunk kávét, teát vagy akár forrócsokoládét is. A reklámbögréknek mindenki örül, hiszen minden háztartásban fogyó eszköznek számítanak a bögrék, és így a törött darabokat könnyen pótolhatjuk. A cégeknek, vállalatoknak is jó megoldás a reklámbögre, mint reklámajándék vagy céges ajándék, hiszen egy egyszerű, olcsó megoldással hosszú távon reklámozhatjuk magunkat. A reklámbögre minden nap elő fog kerülni és minden nap reklámozni fogja cégünket, hiszen a reklámbögréket logózhatjuk, nyomhatunk rá szlogent, telefonszámot vagy egy a vállalkozásunkhoz kapcsolódó termék fényképét is.

bögre, reklámbögre, reklám, reklámajándék, céges ajándék

bögre, reklámbögre, reklám, reklámajándék, céges ajándék

Válogass a webshopunkról: http://lollipopajandek.hu/42658-bogrek

A reklámbögre azért is jó választás, ha reklámajándékokról van szó, mert bármilyen színben vagy színkombinációban kérhetjük és az egyszerű, hagyományos bögrék formájához sem kell ragaszkodnunk, ugyan ma már léteznek dizájnos, különleges darabok is. A reklámbögrék anyagát is kiválaszthatjuk, kérhetünk a megszokott porcelán mellett fém, műanyag vagy akár termo reklámbögrét is.

bögre, reklámbögre, reklám, reklámajándék, céges ajándék

bögre, reklámbögre, reklám, reklámajándék, céges ajándék

Bögrék nagy választékban a webshopunkon: http://lollipopajandek.hu/42658-bogrek

Legyen neked is egyszerű, de ugyanakkor ötletes és nem utolsó sorban hasznos reklámajándékod! Legyen logózott reklámbögréd, hogy hosszú távon reklámozhasd magad!

Gyűjts ötletet a webshopunkról és keress minket egyedi árajánlatért!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF