BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Plasztikon a marketing

Plasztikon a marketing

Miért bonyolítanád túl céged marketingstratégiáját, amikor egy egyszerű plasztikkártya felhasználásával is elindíthatod a folyamatokat? Lássuk hogyan!

Adott egy jól működő vállalkozás, viszonylag sok új ügyféllel, de ugyanakkor régi, visszatérő vendégekkel is.

Olyan marketingstratégia megtervezése a cél, melynek segítségével megtarthatja céged a már kialakult ügyfélkörét, illetve újabb személyekkel bővítheti azt. Ezen a ponton beszélhetünk egy helyesen kalkulált marketing-mixről is, de ennek most nem látom értelmét, hiszen jelenleg három dolog lebeg a szemünk előtt:

1. Ár – érték arányban a lehető legjobb megoldás megtalálása.

2. Gyors és precíz kivitelezés.

3. Kihasználhatóság.

A fenti paraméterekhez könnyedén hozzásegítheti cégedet egy törzsvásárlói- vagy esetleg egy ajándékkártya. (Ez attól függ, hogy szeretnétek-e pénzt áldozni, avagy sem.)
Gondoljunk csak bele, a plasztikkártyák mindig cselekvésre ösztönzik az embereket, legyen szó akár egy bankkártyáról vagy egy hitelkártyáról. Ha ott lapul a tárcánkban általában vásárlásra “vesz rá” minket.
A plasztikkártya alapú vásárlásösztönzés is hasonló elven működik. Ügyfelednél ott van a plasztikkártya cégetek logójával, hibátlan kivitelben.
Ki tudna ennek ellenállni?

Vegyük tehát sorba még egyszer a fentieket:

1. A plasztikkártyákhoz megfizethető áron juthattok hozzá főleg, ha azt nézzük, hogy milyen hatást gyakorolhattok ezzel az ügyfeleitekre.

2. A plasztikkártyák gyors kivitelezése alatt, – darabszámtól és nyomási eljárástól függően -, maximum 3 hetet értünk, de ez az időintervallum csak az ofszet kivitelezéshez párosul. Digitális eljárással nyomott kártyáink akár néhány munkanap alatt is elkészülhetnek.

3. A plasztikkártyák precíz kivitelezése nálunk egy döntő szempont, a gyorsaság sosem mehet a minőség rovására! Ezen alapelvünk megtartásának érdekében mintadarabokat szoktunk készíteni, hogy az ügyfél is megbizonyosodhasson arról, hogy jól döntött, amikor minket választott.

4. A plasztikkártyákat minden helyzetben fel tudják használni tulajdonosaik a marketinges promóció keretein belül. 

A magas minőségen és a gyors kivitelezésen kívül még a plasztikkártyák mellett szól az is, hogy teljesen személyre szabhatóak, akár számozással, fényképekkel vagy vonalkódozással is!

 

 

Ajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF