BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

SOS árajánlat szórólapra

Írta: Lollipop

SOS árajánlat szórólapra

Gyorsan szükséged lenne egy árajánlatra 5.000 vagy 10.000 a5-ös szórólapra? Szeretnéd az éves büdzsét kiosztani? Akkor kérj árajánlatot tőlünk és mi 1 órán belül elküldjük árajánlatunkat neked!*

Ahhoz, hogy az ígéretünket be is tudjuk tartani az alábbi információkra mindenképpen szükségünk lesz.

 Szórólap árajánlatot kérek

 

Ha a felsoroltakon kívül még szeretnél egyéb extrát is (formalakk, stancolás, fóliázás), akkor kérlek ezt jelezd nekünk, ebben az esetben az 1 órás árajánlatot nem minden esetben tudjuk tartani.

  Szórólap árajánlatot kérek

Példányszám: 100 db-tól

Formátum: A5

Oldalszám: 4 oldal (max)

Szín: 4+4  (a két oldal színes, ha csak az egyik: 4+0)

Papír: 90 gr (80-300 gr)

 

Szórólap készítés árak – szórólap nyomda ár – szórólap készítés, szórólapnyomtatás.

Szórólap nyomtatás
Szórólap nyomda – szórólap nyomdai árak- nyomda.

 Szórólap árajánlatot kérek

Szórólap árak az Ön online nyomdájában, 1 órán belül elérhetőek.  Szórólap nyomtatás különösen kedvezően vállaljuk cégeknek, ügynökségeknek egyaránt.

Válaszd ki a szórólap megfelelő formátumát. Választékként A3-tól A8-ig állnak rendelkezésére a formátumok, valamint 210×210 mm és 105×105 mm.  Válassza ki a szórólap papírsúlyát 90g/m2-től 300g/m2-ig, minden esetben magas minőségű papírra, és határozza meg a szükséges példányszámot, mindegy, hogy 1 vagy 100.000 db. Ha különösen gyorsan van rá szükséged, írd meg nekünk, hogy expressz nyomtatás és expressz küldés, ebben az esetben felár ellenében előre vesszük a munkát.  Ez esetben a szórólap 3 munkanap múlva már Nálad van, amennyiben a szórólapot megrendelésével egy napon megkapjuk ez előleget és a hibátlan szórólap grafikát.  Szórólap grafika és nyomtatás elérhető a Lollipop Reklám-nál kérj árajánlatot tőlünk, ha szórólap nyomtátás mellett szórólap tervezésre is szükséged lenne.

 *ajánlatunk munkanapokon 10-15 óra között beérkezett szórólap árajánlat kérésekre vonatkozik. 

 Szórólap árajánlatot kérek


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF