BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Házi lekvár, mint céges ajándék

Házi lekvár, mint céges ajándék

Nincs is jobb a nagymama lekvárjánál. Milyen jól esik pirítóssal és egy bögre hideg tejjel.  Azért ez napjainkban nem mindig megoldható, a közértes lekvárok pedig valamiért nem az igaziak…

Ha eredeti ízekre vágysz, szeretnéd élvezni a gyümölcsök zamatát, unod a boltos lekvárok kocsonyás állagát és valami valódibbra vágysz, a legjobb helyen keresgélsz.

 

Most cégeknek, vállalkozóknak ajánljuk figyelmébe lekvárjainkat, céges ajándék gyanánt! Végre egy céges ajándék, amivel valódi örömöt szerzel dolgozóidnak.  A házi lekvárokat szinte mindenki szereti, azért van ekkora rajongó tábora, mert nehezen lehet manapság hozzájutni és igazi hungarikumról van szó! Hazánk tájegységeinek gyümölcsei alkotják a zamatos alapot.

Legjobb, hogy ez a céges ajándék az év minden tájékán remek meglepetés: legyen az Húsvét, Karácsony! Lekvárt ugyanis az év minden napján ugyan olyan élvezettel falatozunk.

 

Választék:

 Házi  sárgabarack lekvár xylitollal 370 g / üveg

Házi sárgabarack lekvár – reklámédesség, reklám lekvár

Minimálisan rendelhető mennyiség: 50 db

Egyedi ajánlat alapján!

 Házi szilva  lekvár xylitollal 370 g / üveg

Házi szilva lekvár – reklámédesség, reklám lekvár

 Minimálisan rendelhető mennyiség: 50 db

 

Egyedi ajánlat alapján!

 

A csomagolás sem mindegy; legyen esztétikus és kívánatos, így minden cégnek javasoljuk, hogy ne a saját logóját tegye ki szem elé, hanem gyümölcsük képet! Válassz te is lekvárt céges ajándéknak!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF