BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklámozás plakátok

Reklámozás plakátok

A köztéri reklámok a marketing egyik legrégebbi eszköze, melyek megjelenhetnek közterületeken és magánterületeken egyaránt. A szabadtéri reklámok megítélése a társadalom körében pozitívabb, mint a televíziós reklámblokkoké, hiszen nem annyira tolakodó és idegesítő eszköz.

Az óriásplakátok, plakátok, midilight vagy magnum táblák használatával széles réteghez juthatunk el jól nyomon követhető módon. A reklámplakátok használatával könnyen behatárolhatjuk azt a földrajzi területet, ahol üzletünk, vállalkozásunk található, ezáltal egyszerűbben eljuthatunk a közönségünkhöz.

A köztéri reklámok pozitívuma még, hogy hosszú élettartamuk ellenére alacsony az elérési költség. A reklámplakátokon elhelyezhetünk egy meghökkentő vagy vicces képek, valamint egy rövid, egyszerű leíró szöveg mellett a logónkat is. Az óriásplakátok célja, hogy emlékezzenek ránk, így fontos, hogy ne hanyagoljuk el a grafika megtervezését és az összkép is megfelelően alakítsa megítélésünket és illeszkedjen arculatunkhoz is. A szabadtéri reklámelhelyezések teaser-kampányokhoz kitűnő választást jelent. A metró állomásokon és a metrókban elhelyezett plakáttal még tovább növelhetjük a hatékonyságot, hiszen a tömegközlekedésen utazók mindenképpen rápillantanak legalább egyszer hirdetésünkre.

Ötletes és figyelemfelkeltő plakátok, közéti reklámok megtervezésével és kivitelezésével keresse a Lollipop-ot!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF