BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

‘Welcome’ reklámcsoki

‘Welcome’ reklámcsoki

Hotel marketing
Mindenek előtt nagyon fontos, főleg a nagy és kiemelt cégeknél, hogy megfelelő és előre tervezett marketing stratégiával rendelkezzenek. A marketing stratégiának köszönhetően tudjuk eldönteni, mely piacon kívánunk érvényesülni, mely célcsoportot tűzzük ki és azt, hogy a sikert milyen módon vagyunk képesek elérni. A reklámajándékok használata az a kategória, amely igen hatásos eleme lehet cégünk, hotelünk által nyújtott szolgáltatások körének megismertetésében.

Egyedi ‘welcome’ reklámédesség

Az egyediség egy cég életében lényegre törő. A most bemutatott reklámédesség nem csupán egy csokoládé, ennél sokkal több. Olyan reklámajándékról van szó, amely egy kisebb üdvözlőkártyára felragasztott csokoládé. Azoknak a hoteleknek ajánljuk ezt a fajta reklámajándékot, akik szem előtt kívánnak maradni a vendég előtt és ezzel az egyedi reklámédességgel megvalósíthatják, hogy egy kedves és maradandó emléket érjenek el a vendégnél. Ebből természetesen profitálni is fognak!

 

 

reklám csoki, welcome csoki, reklámédesség, reklámcsoki, reklámcsokoládé, 'welcome', Budapest nyomda, Óbuda, Lollipop reklám és nyomda, nagy formátumú nyomtatás, digitális nyomtatás, Hotel

Neked ez kell!
Erőteljes benyomást érhetnek el azok a hotelek, akik a ‘welcome’ reklámcsokit használják, hiszen mi is lenne a jobb ‘filléres’ megoldás az egyedi, logózott üdvözlőkártyára ragasztott reklámcsokoládénál?
A fenti képen jól látható, hogy a reklámcsoki az üdvözlőkártya bal oldalára van felragasztva és a kártya jobb oldalán található a ‘welcome’ felirat, illetve a felirat alatt az adott hotel neve szerepel.

Reklámcsokoládé alapanyag
Természetesen az egyedi reklámcsokira, amely egy üdvözlőkártyára van felragasztva, kerülhet bármilyen logó, kép vagy felirat is. Az egyedi reklámédesség tradicionális magyar szerencsi csokoládéból készül.
Mindenkinek igyekszünk az egyedi kártyára ragasztott reklámédességét a lehető leggyorsabban és legjobb áron elkészíteni!

Árajánlatkérés, megrendelés esetén írj nekünk e-mailt: info@lollipopnyomda.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF