BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Levélpapír, boríték

Levélpapír, boríték

 

Levélpapír
Alapvető tulajdonsága, hogy jegyzetként funkcionál, emellett pedig a vállalkozás/cég arculatát is megjeleníti. Akár a tárgyalás során elhangzó fontosabb információkat is papírra vethetjük, de a hétköznapi élet során is hasznos szerepet tölt be a levélpapír. A levélpapír megjelenését tekintve tartalmazza a cég arculati elemeit, beleértve hangsúlyosan az emblémát, a logót és az esetleges szlogent. Tehát a levélpapír nagyon kreatív eszköze a reklámnak, hiszen nemcsak a cég arculatát mutatja be, hanem alapvető funkciót is ellát. Természetesen itt is roppant fontos az egyedi kivitelezés és megjelenés, amelyet nyomdánk igényre szabva képes elkészíteni az Önök számára.

digitális nyomtatás, Budapest nyomda, Lollipop reklám és nyomda, nagy formátumú nyomda, nyomda, direkt marketing, dm, mail, email, online marketing, letter+DM hírlevél írás hírlevél készítés dm levél gyártás nyomtatás, Egyedi céges borítékok borít nyomtatás digitális boríték nyomtatás egyedi boríték levélpapír

Boríték
Az egyedi céges borítékok kiegészítő kellékei a DM leveleknek és különböző levélpapíroknak. A cég nevének és logójának feltüntetése elengedhetetlen a borítékon. A kreatív megoldások tára szinte határtalan ennél a marketing eszköznél is. A borítékok formája lehet a fenti képen látható ablakos megoldású is vagy más ötletes elgondolás. A céges boríték sajátos stílusa és egyénisége megkülönbözteti a vállalkozást versenytársaitól, illetve azonosíthatja saját magát.


További információkat a honlapon talál, illetve vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készségesen a rendelkezésükre állnak.
Árajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu

Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF