BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

5 ok – Facebook-on a cégem!

Írta: marketinginfo.hu

5 ok – Facebook-on a cégem!

 

Ezt hinnénk, hogy ma már nem kell elmagyarázni, hogy miért is érdemes a Facebook üzleti oldalát is használni, de mégis naponta teszik fel nekünk a kérdést az ügyfeleink, hogy csináljanak e Facebook csoportot cégüknek?
Íme 5 ok, amiért megéri, a több ezer mellett, amit a napi tárgyalásainkon el is mondunk az ügyfeleinknek.
5 ok – Facebookon a cégem! 

1 – Négymillió magyar felhasználó már használja Facebookot, eddig ilyen nagy közönséget csak a két nagy kereskedelmi csatornával lehetett elérni.

2 -Ennek majdnem a fele a 25-49 éves, azaz majdnem 2 millió kereső és pénzköltő ember!

3 – A felhasználók fele naponta felnéz a Facebook-ra, tehát akár napi kapcsolat is kialakítható.

4 – A Facebook-on egy átlagos látogatás 23 percig(!) tart, azaz aki egyszer felmegy a Facebook-ra, az ott is marad. Melyik tévében adnak ennyi reklámidőt neked?

5 – Az átlagos Facebook felhasználónak 130 barátja van bejelölve. Tudod, mit jelent ez, ha van az oldaladnak 1000 követője? Akkor akár 130 ezer embert érhetsz el a rajongóidon keresztül, hiszen ők egy like-kal segítenek neked!

 

Még mindig nincs fenn a céged a Facebookon?  Akkor katt ide: facebook.com

 

Természetesen az üzelti oldal a Facebookon is folyamatos karbantartás igényel, jóval többet a weboldalnál. Ide naponta kell posztolni, válaszolni a kérdésekre, így egy embernek folyamatosan foglalkoznia kell az oldallal. Ha nincs rá embered, aki kreatív játékokat talál ki neked, naponta posztol, akkor jövünk mi a képbe!

Keress minket még ma és segítünk neked!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF