BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Kreatív pendriveok minden mennyiségben

Kreatív pendriveok minden mennyiségben

A modern világban szinte minden információt elektronikus úton juttatunk el a partnereinknek. Így gyakran megesik az is, hogy árajánlatokat, illusztrációkat, termékmintákat pendrivon hozunk-viszünk ügyfeleinknek, leendő partnereinknek.

.

.

 

Szerencsére már a pendrivok világában sem megalkudnunk és szerencsére nem kell hagyományos, hétköznapi pendrivokat használjunk, amikor egy ügyfélhez megyünk ki. Léteznek ugyanis egyedi külsejű és egyedileg logózható reklámpendrivok is.

.

Étterem, kávézó, borászat tulajdonosa vagy?

Akkor most figyelj, mert az ajánlatunkkal tuti leveszünk a lábadról! Az egyedi dugó vagy palack alakú reklámpendrivok segítségével még jobban felhívhatod magadra a figyelmet! Már nem kell más logójával ellátott reklámajándékba kapott pendrivot használnod, lehet a Te vállalkozásod logója is az egyedi reklámpendriveokon!

pendrive, logózott pendrive, reklám

pendrive, logózott pendrive, reklám

.

Exkluzív termékekkel, ékszerrel, órával fogalalkozol?

Lehet neked is egyedi reklámpendrivod, amit reklámajándékként is ajándékozhatsz, de akár az üzletedben dolgozok is használhatják, ezzel reklámozva a céget. Az exkluzív reklámpendrivokat biztosan mindenki megcsodálja majd, hiszen a csillogó kövekkel vagy az extravagáns alakkal rendelkező pendrivok mindenki tekintetét magához vonzzák.

pendrive, logózott pendrive, reklám

pendrive, logózott pendrive, reklám

 

Orvos, fogorvos vagy patikus vagy?

Neked sem kell más reklámajándék után nézned, a reklámpendriveok már kifejezetten a Te igényeidet is biztosan kielégítik. Létezik kapszula, orvos, injekció, de még fog alakú reklámpendrive is. A pendrivok logózhatók, így feltűntetheted rajta neved és elérhetőségedet is, hogy a betegek könnyebben megismerjenek és megtaláljanak majd.

pendrive, logózott pendrive, reklám

pendrive, logózott pendrive, reklám

 

Hadnagyok, katonák, rendőrök!

Az új rendeleteket tanulmányozod és szeretnéd otthon is bogarászni? Vagy egy hadművelet megtervezésével foglalkozol? Számodra is itt a tökéletes reklámfelület. A töltény, gránát vagy dögcédula alakú reklámpendrivok a Te szakmád kellékei is lehetnek. Biztosan jó hasznát fogod venni és még reklámozod is magad vele, miközben használod.

pendrive, logózott pendrive, reklám

pendrive, logózott pendrive, reklám

 

Másra vágysz?

Léteznek még kreatív reklámpendriveok is, melyek között biztosan Te is megtalálod a vállalkozásod számára legjobb ajánlatot. A reklámpendriveok segítségével könnyen reklámozhatod magad úgy, hogy közben nem is figyelsz a marketingre. Sok ember már nem szereti a szórólapokat, de egy reklámpendrivenak biztosan mindenki örülni fog. Hiszen mindenki használ pendriveot, miért ne használná mindenki a Te logóddal ellátott kreatív alakú reklámpendrivodat?

pendrive, logózott pendrive, reklám

pendrive, reklám, reklámajándék

 

Nincs sok helyed?

Akkor a mini reklámpendriveok lesznek a neked megfelelő logózható reklámajándékok. A mini reklámanyag nemcsak azért praktikus mert nagyon pici helyen is elférnek, de azért is, mert a kis méret ellenére elláthatod logóddal is és rendkívül sok fájlt tudsz a reklámpendriveokon hordozni. A mini pendrivok alkalmasak céges pendrivenak is, de osztogathatod vendégeidnek, ügyfeleidnek is, mint reklámajándék.

pendrive, reklám, reklámajándék, reklámpendrive

pendrive, reklám, reklámajándék, reklámpendrive

 

Ügyelsz a környezetre?

Akkor az ÖKO reklámpendrivok közül is bátran válogathatsz. Az ÖKO reklámpendrivok is logózhatóak, így könnyen hirdetheted magad környezetbarát megoldással is. Ezek a reklámpendrivok újrahasznosított borítással rendelkeznek, melyek papír, fa vagy parafa anyagból készülnek.

pendrive, reklám, reklámpendrive


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF