BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Itallap, mert ilyen is létezik!

Itallap, mert ilyen is létezik!

Itallap. Nos igen, ilyen is létezik, ráadásul nagyon fontos annak ellenére, hogy nem fordítunk rá elég figyelmet.

Minden olyan vendéglátóipari egységben, ahol lehetőségük van a vendégeknek étkezésre, nagy hangsúlyt fektetnek az étlapokra, ami sajnos a tendenciák szerint az itallapok rovására megy.

 

itallap tervezés, itallap nyomtatás, itallap grafika, grafikai tervezés, ingyen itallap

 

Pedig éppen olyan fontos egy, az étterem arculatához igazodó itallap, mint bármi más, egyedileg tervezett design. Ennél több nem is kell a biztos sikerhez. Legalábbis azt gondolhatnánk…

 

Az itallapok tekintetében sok helyen elkövetik azt a tervezési bakit, hogy egy alapjában véve sötét háttérhez, ugyancsak sötét betűszínt társítanak. Ennek köszönhetően garantált, hogy még egy szemüveget nem viselő, egyébként kiválóan látó ember sem fogja tudni kibogarászni a számára megfelelő termékeket az itallapból. Ráadásul a papír minősége is rendkívül fontos, hiszen bármikor megeshet, hogy a kétbalkezes vendégek kiöntik italaikat, melynek a vízálló fóliát nélkülöző lapok láthatják kárát. Továbbá az sem mindig magától értetődő, hogy az itallapokban szükségeltetik egy idegen nyelvű fordítás is, tekintettel nem magyar ajkú vendégeinkre is. És ezek csak a legfontosabb szempontok.

Igen… Pontosan… Rengeteg olyan fizikai tulajdonság van, amit figyelembe kell vennünk egy éttermi vagy akár egy kisebb kocsmai itallap tervezése és nyomtatása során. Míg az előbbinek egy exkluzívabb megjelenést kell kölcsönöznünk, utóbbinál elegendő a megfelelő színek és elrendezés kiválasztása is.

itallap tervezés, itallap nyomtatás, itallap grafika, grafikai tervezés, ingyen itallap

 

 

Mindezek után úgy gondolom, hogy érdemes ezeket a munkálatokat egy profi csapatra bízni, akik figyelembe véve a személyes kívánságokat és bevetve szakmai ismereteiket, egy igazán nagyszerű itallapot varázsolhatnak a régimódi, hibásan tervezett és kivitelezett darabok helyett.

Egyedi, figyelemfelkeltő, praktikus és minden igényt tökéletesen kielégítő. Ezek a megfelelően elkészített itallapok jellemzői, melyet a Lollipop Reklám garantálni is tud Neked!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF