BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

DVD, CD tervezés, nyomtatás

DVD, CD tervezés, nyomtatás

A CD és DVD lemezek nyomtatása ma már nem tartozik a különleges nyomdai eljárások közé, hiszen akár fotó minőséget is tudunk már a korongra nyomatni.

 

 

 

Készíthetünk egyedi CD-ket születésnapokra, esküvőre, ballagásra; egy osztálykirándulásról, kedvenc zenénket, fotóinkat összeválogatva. Különleges meglepetés lehet a fotóval ellátott egyedi CD a barátoknak, családtagoknak, ügyfeleknek.

 

egyedi CD, CD nyomtatás, DVD nyomtatás, ajándék készítés, ajándék nyomtatás, nyomda, óbuda nyomda

 

Hogyan készül a CD?

A CD gyártásnak a CD korong tervezés az első lépése, majd a CD borító készül el. A CD korong és a CD borító grafikai tervét a megrendelő jóváhagyása után küldjük el a nyomdába.

A CD és DVD nyomtatás ára függ a darabszámtól, a CD borító oldalszámától, a CD csomagolásától, a CD grafikai tervezésétől. A CD borító készülhet egyedi grafika alapján, ill. kérésre szívesen elküldjük a borító sablon mintákat, amiket cégedhez, zenekarodhoz, esküvődhöz igazíthatsz.

Szolgáltatásaink: CD gyártás, DVD gyártás, egyedi CD nyomtatás, egyedi DVD nyomtatás, CD sokszorosítás, DVD sokszorosítás, egyedi DVD írás, egyedi CD írás, DVD másolás, CD másolás, DVD másolás, egyedi CD szitázás, egyedi DVD szitázás.

 

Különleges formátumú CD és DVD gyártás, nyomtatás – mint a mini CD/DVD, shapeCD, névjegy CD/DVD, bakelit CD, átlátszó CD, illatos CD – készítésre kérj egyedi árajánlatot!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF