BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Ötletes jegyzettömb

Ötletes jegyzettömb

Sok időpont, sok fontos elintéznivaló, sok telefonszám és bevásárló lista. Ezeket általában kis fecnikre firkantjuk le és pár napon belül már azt sem tudjuk, hogy merre keressük a kis papírdarabot.

 

 

 

Egy ötletes megoldással azonban könnyen rendezhetjük és mindig szem előtt tarthatjuk az aktuális dolgainkat. A telefon alakú jegyzettömb praktikus megoldást nyújthat, hiszen a mobilhoz hasonlító jegyzetet senki sem szeretné majd a fiókba dobni. A telefon alakú jegyzettömb kiválóan alkalmas ezentúl telefonszolgáltatók, mobil kereskedések, mobil alkatrészek árusításával vagy szervizelésével foglalkozó vállalkozások részére, mint reklám lehetőség. Feltűntethetik a jegyzettömbön a cég nevet és elérhetőségét is. Ezzel a reklámlehetőséggel biztosan nem jár rosszul, hiszen a hírtelen ötletek rögzítésére mindenkinek szüksége van jegyzettömbre, és ezzel hosszan reklámozhatjuk magunkat többlet költség nélkül is.  Az különleges forma mellett persze használhatunk egyedi színeket és logózhatjuk is a kis reklámjegyzettömbünket.

jegyzettömb, jegyzet, reklámajándék

Egyedi alakú és színű jegyzettömb elkészítésével kapcsolatban kérjen tőlünk árajánlatot!

Tudtad?

Egy olvosi igazolás is úgy készül mint a jegyzettömb?

egyedi füzet készítés füzet nyomtatás pdf füzet nyomtatás word jegyzetfüzet nyomtatás egyedi fényképes füzet füzetborító tervezés színes füzet nyomtatás spirálfüzet készítés otthon


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF