BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Étlapok/itallapok egyszerűen

Étlapok/itallapok egyszerűen

Viszonylag alacsony vállalkozásod költségvetése, de szeretnél költeni reklámra is? Esetleg éppen szükséged lenne étlapra vagy itallapra? Ez esetben  a megfelelő helyen jársz!

A legszebb étlapoknak és itallapoknak nem feltétlenül kell a legdrágábbnak is lenniük. Egy egyszerű, széthajtható ét- vagy itallap is lehet modern és arról nem is beszélve, hogy teljesen ki tudja szolgálni vendégeink igényeit is.

 

Ezeknél az ét- és itallapoknál az időtállóság miatt sem kell aggódnod, hiszen a fóliázott oldalak megvédik őket a külső környezeti hatásoktól (folyadék, étel…). Kiemelt tulajdonságai mellett még céged marketing tevékenységét is támogathatja, hiszen különböző kutatások kimutatták, hogy egy precízen, egyedileg megszerkesztett ét- és itallap már félsikernek számít vendégeink körében, hiszen ezek a tárgyak adják az első benyomásaik egyikét.

 

Tehát amennyiben még nem rendelkezel semmiféle étlappal vagy itallappal, keress minket bátran és megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb megoldást! Amennyiben van már saját elképzelésed, írd meg nekünk az étlap vagy itallap paramétereit (méret, forma, színek…) és ezek alapján egy személyre szabott árajánlatot kalkulálunk ki Neked!

Mit szólnál vízálló, téphetetlen étlap nyomtatáshoz? 

Katt ide

étterem, étlap, menülap, étlap tervezés, étlap nyomtatás, tartós étlap, vízhatlan étlap, nyomda, óbuda nyomda, ajándékkupon, kedvezménykupon

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF