BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Logózott egérpad, avagy szerelni és szeretni

Logózott egérpad, avagy szerelni és szeretni

Szerelem, szerelem, de mióta szerelem ezt a nyamvadt vízcsapot… Hangzik a szóvicc.

Nem is gondolnánk, de a szerelés és a szerelem van, hogy igenis együtt jár egymással, főleg abban az esetben, ha cégünk rendelkezik a kreatív reklámozásra való hajlandósággal.

 

Számítógépes üzletek, szakszervizek. Azok a helyek, ahová a 21. században élő emberek legalább 80%-a betért már egyszer élete során. Lehet szó vásárlásról,  vagy esetleg reklamációról, a lényeg mindkét esetben ugyan az: elégedett ügyfelek távozzanak cégünktől. Ezt ideális esetben szolgáltatásaink magas minőségével is elérhetjük, de ez önmagában mégsem nyújthat 100%-os garanciát arra, hogy vásárlóink bizonyos idő elteltével vissza is fognak térni hozzánk.

 

egyedi egérpad, kreatív egérpad, reklámajándék

http://funkydowntown.com/miniskirt-mouse-pad-is-funny-but-creative/

 

Ennek a hosszú távú célnak az elérésében nagy segítséget nyújthat nekünk egy kreatív, egyedi és esetünkben hasznos reklámajándék, a cégünk nevével, esetleges elérhetőségeivel logózott egérpad. Egyedi, de ugyanakkor figyelemfelkeltő ajándéktárgy, melynek minden számítógéppel rendelkező háztartásban élő a hasznát veheti.

 

 

egyedi egérpad, kreatív egérpad, reklámajándék

http://www.topdesignmag.com/creative-mouse-pad-designs/ 

 

Viszonylag olcsón kivitelezhető, egyszerű, de nagyszerű termék. Ha Te is állandó, hűséges és elégedett ügyfelekre vágysz, keress minket bátran és oszd meg velünk, hogy mi kerüljön az általad kiválasztott színű és formájú egérpadra!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF