BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Vedd kezedbe a várost!

Vedd kezedbe a várost!

Mindenki másra esküszik ha várostérképről van szó. Vannak a hagyományszerető papír alapú térképet használók, vannak a modern felfogású telefonos appot használók stb.

Mi is készítettünk számtalan utazási irodának, szállodának, ingatlan irodának, étteremnek, múzeumnak térképet. Ilyenkor a hagyományos hajtogatós mellett mindig keressük az új megoldásokat, úgyis mint például ezt a középen szétnyíló típust.

tojasterkep7

 

A MOME végzős hallgatója, Sátor Dénes új design-ja, a tojás formájú térkép bejárta a magyar közösségi és hír oldalakat. A térkép szinte elpusztíthatatlan, elfér bárhol, és összenyomással lehet rázoomolni a kívánt részre. Oxigénnel van töltve, azaz a súlya is minimális, anyaga miatt pedig esőben sem esik bántódása. Minden szempontból praktikus ez az újszerű térkép típus.

tojasterkep6tojasterkep5

Ha térkép nyomtatásra lenne szükséged ne habozz minket megkeresni az info@lollipopreklam.hu címen, vagy csörgess meg minket a 06/30- 6050296 telefonszámon. A tervezéstől örömmel segítünk a kivitelezésig. Ha benézel hozzánk a Huszi út 31-be mintáink közül is választhatsz, de egyedi kéréseknek is szívesen teszünk eleget.


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF