BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Étlap készítés, étlap tervezés

Étlap készítés, étlap tervezés

Étlap tervezés

Egy étteremnek nélkülözhetetlen része étlap, tehát az étlap készítés, étlap tervezés, étlap nyomtatás. A vendég mindig megnézi, így az étlap tervezés alkalmával arculatba illő, jól átlátható mély benyomást tevő designra van szükség.

 

 

 

étlap, , marketing, reklám, reklámajándék, Lollipop Nyomda és Reklámajándék, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás, logós borító, logózható étlap, gumi szál, cserélhető lapok
étlap, itallap, étterem, bisztro, bistro, kajálda, étlezde, vendégltás, vendéglátó, vendéglátóhely, étterem, Lollipop reklám és nyomda, nyomda, reklám, riccelés, bíegelés, vízhatlan, Óbuda
étlap, kreatív étlap, étlap tervezés
étlap, kreatív étlap, étlap tervezés

 

Az étlap szerepe a marketingben

Egy jól szerkesztett étlap, egy szép étlap grafika, étlap sablon egyszerre adja el az ételeket, és az éttermet is.  Az egységes megjelenés így hat éttermén belül is ezért kell rá odafigyelni étlap tervezés, étlap sablon készítés, étlap nyomtatás közben is, mert szerepe van a marketingben.

étterem weboldal étlaptervezés étlapgrafika
ricsi cukrászda étlapborito lollipop reklám kft

 

 

Színes étlap, nagyobb öröm

Kutatások szerint egy színes étlapot szívesebben nézeget a vendég, nagyobb lesz az étvágya, így többet rendel. Ebben a színek tudatos használata is közre játszik. Nem véletlen például a Mc’Donalds színválasztása, a sárga étvágygerjesztő hatású, míg a piros gyorsaságra serkent. Tökéletes kombináció egy gyorsétterem üzletpolitikájához.

étlap, itallap, étlapterv, étlaptervezés, étlap készítés, étlap sablon, étterem étlap, itallap, hotel, szálloda

étlap, kreatív étlap, étlap tervezés, egyedi étlap

Szállodai étlap

Szállodák számára külön étlap tervezés szolgáltatást kínálunk. Szállodai nyomdai előkészítés szolgáltatásunkon belül étlap tervezéssel is foglalkozunk. Egy szállodában különlegesen fontos, hogy a hosszabb távon ott nyaraló vendég visszatérjen, és ne a város többi éttermét válassza pihenése során. Ezt a barátságos kiszolgálás mellett a gondosan megtervezett szállodai étlap is segíti.

étterem weboldal étlaptervezés étlapgrafika
étlap, kreatív étlap, étlap tervezés

Ajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF