BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Hogy add el(ő)?

Hogy add el(ő)?

Ahhoz, hogy valamit sikeresen értékesítsünk, külön tehetség kell. Az értékesítés technikáját oktatják, könyveket írnak róla, ennek ellenére sokan vannak, akik belebuknak. 

Persze, az ember nem vesz külön órákat, ha egy ház, vagy autó eladásáról van szó. Akár ingatlanos, kereskedő segítségével, akár anélkül vágunk bele, mindenképp meg kell találni a megfelelő hirdetőfelületeket. Az interneten egyértelműen fel kell adni kismillió apróhirdetést, de az sem hátrány, ha az utca embere látja élesben. A lakáskereső fejében menet közben más sem jár, mint a leendő otthon, ha egy szimpatikus környéken jár, könnyen a telefonkönyvébe kerülhet egy hirdetett ingatlanon virító telefonszám.

Ha van rá lehetőség, érdemes az utcai hirdetéseknek is megadni a módját. Sokkal vonzóbb egy messziről látható molinó, tábla eladó, kiadó felirattal, elérhetőséggel ellátva, mint egy kitépett füzetlapra filccel ráfirkálva valami. A Lollipopnál kedvező áron, pár napon belül hozzá lehet jutni ilyesmihez, nagyüzemben készülnek a hirdető-, megállító-, reklámtáblák, a jó idő közeledtével egyre több igény van ilyesmire.

molinó, tábla, hirdetőtábla, nyomda, nagyformátumú nyomda, óbuda nyomda

 

Ha Neked is szükséged van egy feltűnő hirdetőtáblára, molinóra, keress minket!

 

Ajánlatkérés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF