BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Táblák, üzeletdekorációk kívül-belül

Táblák, üzeletdekorációk kívül-belül

Akit nem ért az a szerencse, hogy a város legfelkapottabb helyén álljon az üzlete, kénytelen valamilyen módon magára terelni a figyelmet. Vannak igazán szuper vállalkozások, amikkel csak egy a baj: a GPS is alig találja meg, és ember legyen a talpán, aki egy eldugott külkerületi kanyargós kis utcában tévelyegve nem adja fel a keresgélést. Pedig ők potenciális vásárlók.

Egy jó üzlet fontos ismérve, hogy ahol tudja, felhívja magára a figyelmet. Egy rosszat pedig kár is üzemeltetni. Elsősorban ez a könnyen látható helyeken elhelyezett csalogató táblákkal, vagy üvegmatricával érhető el. Vannak irányjelző táblák, de lehet akció feliratú, vagy nyitva tartást jelző, de elég csak azt is ráírni, hogy szeretettel várunk, máris szimpatikusabbak leszünk a tétova vevőknek. Konkurens cégből ugye van rengeteg, és csakis a mi problémánk, hogy melyik ajtón fognak többen kopogtatni. Érdemes hát rááldozni egy kicsit.

A reklám táblák között is van jobb, és rosszabb minőségű is, egy ázott nyomtatólap felrajzszögelve egy deszkára nem biztos, hogy túl bizalomgerjesztő. Egy jó kis cserélhető tábla igazán nem nagy költség, többszörösen megtérül az ára, ha jó helyre tesszük ki. Legyen szó egy fodrászatról, étteremről, vagy éppen autómosóról – mindenkinek vannak akciói, amit szeretne láttatni, és lehetséges vásárlói, akik pont a Te üzletedet keresik, csak még nem találják. Egy forgalmas autóút mellett, ahol számtalan álmos, éhes sofőr közlekedik, talán az évszázad üzletét indítaná el egy szendvics, kávé felirat. Ki tudja, hányan sétálgatnak haza késő este a párjukhoz kifogás ötletekkel a fejükben, akiket egy Virágbolt 06-24-ig nyitva tábla azonnal felvillanyoz. Egy-egy eltévedt túrázó leghőbb álma, hogy sötétedés előtt találkozzon egy Panzió balra 200 m – táblával.

Az internetes hirdetések hasznosak, de szerencsére találhatunk még embereket, akik egy kirakat, vagy egy jól elhelyezett tábla hatására térnek be egy helyre. Talán egyszer még törzsvendégek lehetnek.

Perforált fólia - One Way Vision. Öntapadó perforált PVC fólia, a kültéri kirakatdekoráció és autóüveg dekoráció

 

 

tábla, kültéri tábla, reklámtábla, tábla készítés, nyomda, óbuda nyomda

 

Ne bízd a véletlenre! Gondoskodj a vásárlóidról!

Ha Te is tudnál mit írni magadról, ne felejts el keresni minket!

Ajánlatkérés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF