BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Mire használhatok plasztik kártyát?

Írta: Lollipop Reklám

Mire használhatok plasztik kártyát?

 

Bátran állíthatjuk, hogy minden cégnek szüksége van plasztik kártyára, legyen szó étteremről, moziról, sarki kisboltról, fodrászatról vagy akár egy multi cégről. A plasztik kártya csak egy darab műanyag lap addig, amíg meg nem álmodjuk, hogy cégünknek milyen marketing eszközként nyomtathatjuk meg.

 

 

 

 

Tagsági kártya – plasztik kártya

Kluboknak mondhatnánk, hogy kötelező! Hiszen egy ilyen plasztik klubkártyával nem csak azonosíthatjuk a tagokat, de minden klubtagunk érezheti, hogy ő igenis a csapat tagja.

Kedvezménykártya – plasztik kártya

Adhatunk %-os kedvezményt is a kártya tulajdonosoknak, így biztosak lehetünk benne, hogy a következő vásárlásnál is minket látogat meg vásárló. A plasztik kedvezmény kártya szintem minden üzletágban felhasználható lehetsz virágos, manikűrös vagy akár lehet látványpékséged is.

Ajándék kártya – plasztik kártya

Talán ez az a plasztik kártya, amit a legritkábban használunk, pedig a legtöbbet hozhatja a konyhára. Minden születésnapkor, karácsonykor nagy fejtörést okoz a vásárlás, amit most egy ilyen Ajándék kártyával máris megoldhatunk, ajánljuk hát bátran. Lehet egy éttermünk, készíthetünk egy 10.000 Ft értékű plasztik ajándék kártyát, amit bárki megvásárolhat és átadhat ajándékba. Ilyen egyszerű!

Pontgyűjtő kártya 

Ehhez már komoly technikai háttér kell, de nagyobb cégeknek érdemes belevágni. Adhatunk a pontokért ajándékot, levásárlást, bízzuk a kereskedelmi osztályra!

Belépő kártya

Irodaházba, mélygarázsba napi használatban van már a belépő kártya. Nagyobb cégeknek ajánljuk, ahol sok alkalmazottat kell nyomon követni!

köki plasztik kártya nyomtatás egyedi belépő kártya


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF