BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Kalocsai minta a csúcson

Kalocsai minta a csúcson

Jensen Button, Nicole Kidman és VV Zsófi. Látszólag semmi közös sincs bennük, hiszen mindhárman más területen tevékenykednek, de valami mégis összeköti őket. Egy nemzeti motívum, a mi nemzetünk motívuma. A különleges hímzés, amit egyszerűen csak úgy hívunk kalocsai minta.

A sztárvilágban egyre nagyobb teret hódít ez a különleges motívum. Akár egy forma 1-es autóban, a vörös szőnyegen vagy éppen az utcán sétálva viselik a hírességek.

Ennek a hímzett mintának az újdonsült népszerűsége rejtély, hogy honnan ered, de mégis egyre többen vagyunk, akik szeretnénk magunkénak érezni egy ilyen motívummal ellátott ruhadarabot.

 

hímzés, kalocsai minta, kalocsai hímzés, kalocsai motívum

 

Természetesen mindenkinek az első gondolata az, hogy bemegy egy ruhaboltba és megnézi a hímzett termékek kínálatát, de hamar megtapasztalhatjuk, hogy az árak nagyon borsosak lehetnek. Sokkal kifizetődőbb, ha egyedi ruhadarabokat rendelünk, melyek felületén, szabadon kiválaszthatjuk a hímzett minta végleges helyét és formáját.

Mi tudunk ebben segíteni!

 

hímzés, kalocsai minta, kalocsai hímzés, kalocsai motívum

 

Irodánkban található katalógusunkból kiválaszthatjátok a Nektek legmegfelelőbb ruhadarabot, melynek egyedi hímzését pár munkanapon belül el is készítjük. Csak egy képet kell küldened erről a hímzett motívumról és már indulhat is a munka!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF