BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Szépségszalonok és sminkesek figyelem!

Szépségszalonok és sminkesek figyelem!

Még mindig csak egyszerű szórólapon reklámozod magad? Még mindig csak egy szimpla névjegykártyát tudsz adni vendégeidnek? A kreatív és figyelemfelkeltő szórólapok és névjegykártyák megtervezése mellett, mi most egy kreatív reklámajándék megoldással is szolgálunk neked!

.

.

Ne vessz el a tömegben

Manapság rengeteg szépségszalon, kozmetika, fodrász és műköröm szalon várja vendégeit nagy szeretettel. Az egyre csak bővülő kínálatban ki kell tűnni valamivel, adni kell valami pluszt, amiért minket fognak választani a szépülni vágyók. Legyen ez egy rúzs alakú toll, amit bátran tekinthetünk reklámajándéknak.

http://lollipopajandek.hu/3663-golyostoll.html

 

Kreatív reklámajándék ötlet

Bízd a marketingre ezt az extrát! Reklámozd magad rúzs alakú tollakon. A kreatív formájú tollakat elláthatjuk neveddel, az üzleted helyével és a telefonszámoddal. A rúzs formájú tollat használhatod akár névjegykártyának is, de meglévő vendégköröd is biztosan örülni fog ennek a reklámajándéknak. Ezzel az ötletes reklámajándékkal biztosan ki fogsz tűnni a szépségszalonok tömegéből.

rúzstoll, rúzs formájú toll, reklámajándék, ajándék

http://lollipopajandek.hu/3664-golyostoll.html

 

Tökéletes megoldás a rúzstoll

A rúzs formájú reklámajándék nemcsak azért hasznos, mert minden nőnek ott fog lapulni a táskájában hosszú ideig, de ezzel olcsón, akár több évre is megoldhatod a saját reklámodat. A szépségszalonok, fodrász szalonok marketingjére nagyon fontos odafigyelni, ezzel az ötletes reklámajándék tollal viszont könnyen megoldhatod üzleted reklámját és nagyobb figyelmet szentelhetsz betérő vendégeidnek.

http://lollipopajandek.hu/3665-golyostoll.html

A rúzs formájú reklámajándék tollakért keress minket bátran és kérj árajánlatot!

100 db toll 1 színnel egyszer logózva: 19.900 Ft+ Áfa !!

Amennyiben több toll érdekel vagy több színű logózás kérj tőlünk egyedi árajánlatot!

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF