BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklámozz vinyllel!

Reklámozz vinyllel!

A vinyl matricáknak legtöbben nem tulajdonítunk igazán nagy jelentőséget, pedig több reklámozási lehetőséget hordoznak magukban, mint gondolnánk.

Üzletünk kirakata ügyfeleink egyik legelső találkozási pontja cégünkkel, ezért érdemes jó benyomást keltenünk. De mit tegyünk akkor, ha nem egy ruhabolt vagyunk, ezáltal a próbababás megoldás kilőve?

 

A válasz a vinyl matricákban keresendő, ugyanis a vinyl matricák segítségével felhívhatjuk vendégeink figyelmét az specialitásainkra, illetve a profilunkat alkotó főbb elemekre is. Emellett egyedi grafikát is tervezhetünk a vinyl matricákra, mellyel még jobban hangsúlyozhatjuk erősségeinket. Természetesen a vinyl matricák esetében nem csak a grafikával ellentétes oldal ragasztózása kivitelezhető, hanem bizony az a felület is, amit “kiszíneztünk”. Az első variáció esetében, ki kell választanunk a fólia alapszínét, melyből a kívánt formát ki szeretnénk vágatni. Ezt többnyire betű formájú vinyl matricák rendelése esetén szoktuk alkalmazni. Amennyiben formát szeretnétek vinylből, érdemes egyedi árajánlatot kérnetek Tőlünk. 

Ezek a vinyl matricák viszonylag időtállóak és ellenállnak az UV-sugárzásnak is, de cseréjük 3 évente javallott. A vynlek mellett szól továbbá az is, hogy könnyedén felhelyezhető, amit az alábbi képen láthattok is.

 

Felkeltettük érdeklődésed a vinyl matricák iránt?


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF