BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklámajándék sulikezdéshez

Reklámajándék sulikezdéshez

A napokban futottunk bele egy remek ötletbe, amire a Lollipop csapat egyik anyukája le is csapott rögtön. Ami nem más, mint egy órarend!

Miért tuti ötlet egy logózott órarend? Mivel egész félévben ott van a gyermek asztalán az ő, és szülei szeme előtt. Továbbá akár változtatások nélkül, ugyan abból az órarendből egy új példányt bármikor újra fel lehet használni a következő félévben. Így elég egyszer kitalálni, hogyan nézzen ki, utána már csak után gyártatni kell belőle, ha elfogy. Szinte észrevehetetlenül tudjuk ezzel márkánk logóját becsempészni az emberek otthonába.

Kérésed alapján bármilyen kreatív designnal fel tudjuk dobni a szokásos táblázatot, hogy a logód egyszerre ki is tűnjön, de közben zavaró se legyen. Ha pedig bevált, akkor csak keresd a Lollipop ügyintéző lányait, akik örömmel segítenek.

 

IMG_20150817_111734

 

Magát az órarendet persze nem csak különböző méretű és vastagságú papírlapra tudjuk nyomdázni, hanem készíthetünk belőle mágnest és matricát is. Így akár hűtőmágnesként is használhatjuk ezt a remek reklámajándékot! 

 

Sőt! Ha valóban tartós logózott órarendre vágysz, akkor tudunk téphetetlen és vízálló papírra is nyomtatni.

A Lollipop Reklám és Nyomda örömmel segít neked belopni magad az emberek szívébe egy kedves ajándékkal!

Írj nekünk, hívj minket még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF