BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Reklám szemüvegtörlő kendő

Reklám szemüvegtörlő kendő

A szemüvegek mindennapi kellékei a rosszul látó embereknek, de napszemüveget is szinte mindenki használ. A legrosszabb dolog, amit szemüvegeinkkel megtehetünk, hogy a port vagy a zsíros ujjlenyomatokat papírral vagy a pólónk csücskével töröljük le.

.

.

Hogy hosszú életű maradjon a szemüvegünk és megőrizze tükröződés gátló vagy UV szűrős védőrétegét használjunk minden alkalommal speciális szemüvegtörlő kendőt. Aki vigyáz a számüvegére, az biztosan használ is ilyen mikroszálas kendőt, ezért optikáknak, szemüveg szaküzleteknek, de látás klinikáknak is megfelelő reklámajándék lehet a logózott reklám szemüvegtörlő.

szemüvegtörlő kendő, reklámkendő, reklámajándék, optikáknak reklámkendő

 

Kendők a webshopunkon: http://lollipopajandek.hu/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=szem%C3%BCvegt%C3%B6rl%C5%91+kend%C5%91

A hasznos reklámajándékkal könnyen mosolyt csalhatunk vendégeink, ügyfeleink arcára. Minden szemüveges ember tudja, hogy mennyit jelent egy ilyen kis reklám csodakendő, hiszen a tiszta látáshoz tiszta szemüveg kell, amit csak ezekkel a speciális reklám kendőkkel érhetnek el.

A tiszta látást segítheti most még jobban optikád, ha logóval, elérhetőséggel ellátott reklámajándékkal leped meg vendégeidet. A kis reklám törlőkendő nemcsak a szemüveges embereknek lesz hasznos, de neked is, mivel ezzel a kreatív reklámajándékkal nagyon hosszú ideig reklámozhatod magad úgy, hogy neked csak egyszer kell a reklámmal és a reklámajándékkal foglalkoznod.

szemüvegtörlő kendő, reklámkendő, reklámajándék, optikáknak reklámkendő

 

Reklámkendők: http://lollipopajandek.hu/search.phporderby=position&orderway=desc&search_query=szem%C3%BCvegt%C3%B6rl%C5%91+kend%C5%91

Manapság lehetőségünk van arra, hogy bármilyen színben és formában készítsünk ilyen ötletes reklámajándék szemüvegtörlőt. Lehet lila, kék vagy rózsaszín, kocka, kerek vagy szívecske alakú. A reklámkendők akár praktikus műanyag tokban is ajándékozhatod, amit kulcstartóra is fel lehet tenni.

szemüvegtörlő kendő, reklámkendő, reklámajándék, optikáknak reklámkendő

 

A reklámajándék szemüvegtörlőket biztosan minden vendéged szeretni és használni is fogja, és így a vállalkozásod hírneve is szájról-szájra fog terjedni! Rendelj hát meg te is egy csomag ilyen reklámkendőt, hogy optikád vagy szemüveg szaküzleted a megfelelő reklámajándékkal kedveskedjen vendégeinek!

 

Még több reklám szemüvegtörlő kendőért látogass el webshopunkra: http://lollipopajandek.hu/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=szem%C3%BCvegt%C3%B6rl%C5%91+kend%C5%91

 Érdekel az egyedi, logózott reklám szemüvegtörlő kendő? Kérj árajánlatot még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF