BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Ötletes ajándékdobozok

Ötletes ajándékdobozok

Mindenki szereti a csokit, a bonbont, az édességet és úgyis közeledik a Valentin nap, az anyák napja, de nőnapra és gyermeknapra is ötletes ajándék lehet, ha egyedi ajándékdobozban kedveskedünk a csokoládékkal szeretteinknek. De nemcsak ilyen alkalmakra ajánljuk az egyedi grafikával ellátott ajándékdobozokat, hanem céges ajándéknak is tökéletes lehet a logózott ajándékdobozka.

 

Tedd egyedivé!

Sokan azt gondolják, hogy a bonbonok, konyakmeggyek ajándékozása már túl elcsépelt és unalmas dolog. Lehet, hogy ez így is van, de ha ötletes és egyedi ajándékdobozban helyezzük el az édességet, akkor elérhetjük, hogy az amúgy unalmas ajándékból, kreatív, személyre szóló és így exkluzív meglepetés legyen.

Az egyedi ajándékdobozok tetszőleges színben és méretben készülnek és grafikusunk igazán ötletes és egyedi grafikát varázsol rá, ami teljesen megfelel majd a Te igényeidnek. Kérhetsz rá szívecskét, virágcsokrot vagy akármilyen kreatív képet vagy üdvözlő-, köszöntőszöveget is.

 

Reklámajándék, egyedi ajándékdoboz, doboz, logózott ajándék

 

Cégeknek is jó reklámajándék!

Az ajándékdobozokat cégek, vállalatok logójával is elláthatjuk és megtölthetjük különböző csokoládékkal, cukorkákkal. A logózott ajándékdobozok így bármilyen alkalomra megfelelő reklámajándékok lesznek, de céges ajándéknak is remek lehetőset jelentenek.

 

Figyelj a csomagolásra!

Ne csak a konkrét ajándékokra figyeljünk, fordítsunk több figyelmet a csomagolásnak is. Az egyedi tervezésű ajándékdobozokkal sokkal személyesebb meglepetésben részesíthetünk mindenkit, akinek kedveskedni szeretnénk!

Cégek esetében érdemes felhalmozni a logózott ajándékdobozokat, hiszen így minden alkalommal kéznél lesznek, és nem érhet minket kellemetlen helyzet, ha megfeledkezünk egy kedves ügyfél látogatásáról vagy egy kollégánk névnapjáról. Az ajándékdobozok minden alkalommal megállják majd a helyüket és remek reklámfelületet is jelentenek!

 

Te is szeretnél egyedi ajándékdobozt? Írj nekünk még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF