Névjegykártya

Névjegykártya

Névjegykártyára mindig szükség van.
Akár a munkáról, akár a szórakozásról van szó. Mérvadó, ha van nálunk egy olyan bemutatkozást szolgáló eszköz, amelynek segítségével bizalmas kapcsolatokat építhetünk ki. A névjegykártya nélkülözhetetlen az első benyomás kialakításakor, az üzleti kommunikáció egyik alapvető része. Igazán előnyös, ha egy tárgyalás/jó beszélgetés során üzleti partnerünk vagy akár leendő jó barátunk kezébe adhatjuk a névjegykártyánkat, amely kifejezi egyéniségünket, illetve cégünk értékeit.

sigitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás, Lollipop reklám és nyomda, Budapest nyomda, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya

Tulajdonképpen mi is a névjegykártya?
Természetesen az a kis bemutatkozó kártya, amelyen az összes adatunk szerepel a jövőbeni kapcsolattartás elősegítéséhez. Általában két formáját tudjuk megkülönböztetni: formális és informális névjegykártya. Mind a két típusú névjegykártya mintán szükséges feltüntetni a kötelező adatainkat, elérhetőségünket.

digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest nyomda, lollipop, marketing eszköz, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya, névjegykártya készítés, névjegy, üzleti kommunikáció, első benyomás, lollipop reklám és nyomda, fodrász névjegykártya, névjegykártya grafika, kozmetikus névjegykártya

A formális, vagyis hivatalos névjegykártyán szereplő kötelező jellegű adatok:
Egyértelműen fel kell tüntetni a nevünket, mind családi, mind utónév egyaránt. A munkahelyünk alapvető információit szintén tartalmaznia kell a névjegykártyának: a munkahely neve és címe. Emellett evidens a telefonszámunkat, illetve e-mail címünket is a névjegykártyán szerepeltetni. A formális névjegykártya általában az adott cég emblémáját és logóját tartalmazza.

Az informális, vagyis magán névjegykártyán szereplő kötelező jellegű adatok:
Minden olyan személyes jellegű információt meg kell jeleníteni a névjegykártyán, amely nélkülözhetetlen a majdani kapcsolattartáshoz: a név, a különböző elérhetőségek felsorolása (e-mail, telefonszám, a munkahelyen betöltött pozíció, a lakcím).

A névjegykártya legyen egyedi! 
A névjegykártya, ahogyan azt már korábban is említettük a fentiekben, az első benyomást alakítja, közvetítjük vele saját stílusunkat, egyedi jellemünket. A kártya az Ön, illetve cége egyéniségét, arculatát tükrözi. Sablonra nincs szükség, ha maradandó benyomást kíván elérni bemutatkozó kártyája segítségével! Minél kifejezőbb névjegykártyája, annál nagyobb sikereket érhet el ennek köszönhetően.

digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest nyomda, lollipop, marketing eszköz, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya, névjegykártya készítés, névjegy, üzleti kommunikáció, első benyomás, lollipop reklám és nyomda, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya

A névjegykártya készítése egyedi igényeknek megfelelően.
A névjegykártya mindenképpen egyedi és a megrendelő igényeihez igazodik. Lehet szó egyszerű, letisztult kártyáról, de a klasszikus formától eltekintve, feltűnő kialakításról nemkülönben. Olyan nyomdai eljárást alkalmazva, mint pl.: fóliázás, nagy példányszám rendelése esetén pedig a lakkozás, nagyban elősegíti az ideális és páratlan névjegykártya megalkotását, illetve az ezt követő siker elérését.

digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest nyomda, lollipop, marketing eszköz, nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya, névjegykártya készítés, névjegy, üzleti kommunikáció, első benyomás, lollipop reklám és nyomda, fodrász névjegykártya, névjegykártya grafika, kozmetikus névjegykártya

A fent említett alapvető adatokat tartalmazó hivatalos és magán névjegykártya nyomtatását a Lollipop Nyomda kétség kívül a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően képes a megrendelő számára elkészíteni!

Névjegykártya árak: itt 


Kövess bennünket a Facebook-on is!