BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Névjegykártya- és logótervezés

Névjegykártya- és logótervezés

Unalmasnak találod régi névjegykártyádat és logótok sem az igazi? Ebben az esetben nálunk a helyed! Mi egyedi névjegykártyát és logót tervezünk Neked!

Minden cég alapja egy rá jellemző, teljesen egyedi logó. Ennek olyannak kell lennie, amit könnyedén megjegyezhetnek ügyfeleink, hogy fel tudják idézni vállalatunk arculatának legfontosabb elemét.

 

Egy logó mindig legyen egyedi, de sose legyen bonyolult! Igazodjon a cég színvilágához és az arculati kézikönyv által tartalmazott betűket használja. Akkor sincs gond, hogy, ha még csak most akarod beindítani saját üzletedet, hiszen a megfelelő logó megtervezésében és pontos kialakításában is szívesen segítünk. A névjegykártya- és logótervezés során mindig figyelembe vesszük egyéni elképzeléseidet, melyeket a logótervezés első fázisaként tartunk számon. Az ötletek átadása után grafikusunk elkezdi a logó vagy névjegykártya tervezését, majd az első látványterv bemutatása után még háromszor módosíthatod a kialakított logótervet.

névjegykártya, névjegy, olcsó névjegy, nyomda, óbuda, digitális nyomda

nyomda, névjegykártya, névjegy, olcsó névjegy, digitális nyomda, óbuda, budapest nyomda, névjegykártya, névjegy, olcsó névjegy, digitális nyomda, óbuda, budapest

  stancolt névjegykártya, névjegykártya, cégkártya, Lollipop Reklám s Nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás

Miután elkészült az új logó terve, szükséged lehet névjegykártyára is. A névjegykártyának tartalmaznia kell a nevedet, elérhetőségeidet, beosztásodat és természetesen az elkészített logót is.

Ha igazán komoly vállalkozásban gondolkodunk, akkor mindenképp érdemes logót és névjegykártyát is terveztetnünk. Amennyiben Te is nélkülözöd ezeket az “eszközöket”, keress minket még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF