BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Üzletdekoráció

Üzletdekoráció

Az utcára nyíló üzleteknek tevékenységtől függően változik a szezonja, de gyakorlatilag bármilyen időszakból lehet szezont kreálni. Ahogy a fagyizók is télen átállnak a kávé, tea, sütemény árusítására, úgy lehet a kimondottan nyári termékeket áruló üzleteknek is téli kiárusítást, akciót meghirdetni. Ami pedig ennek elmaradhatatlan eszköze, a kirakatmatrica. A kirakatok berendezése lehet akármilyen szép kompozíció, még önmagában keveset árul el arról, hogy miért is érdemes betérni oda. Az arculati elemeket, aktuális akciót, vagy az évszakhoz passzoló kirakatdekorációt pedig érdemes felragasztani az üvegre.

Egy ekkora felület számtalan lehetőséget tartogat magában, akár árnyékolástechnikai feladatokat is elláthat. A teljes ablakot takaró lyukacsos fólia kívülről egybefüggő plakátnak tűnik, belülről pedig tökéletesen átlátható felület. Ami szinte minden kirakatmatricán megjelenik, a logó, vagy az arculati elemekből néhány. Vannak olyan ablakmatricák, amik kizárólag képekből, dekorációs céllal készülnek, de  a legtöbb tartalmaz szöveget is.

kirakatdekoráció, kirakatmatrica, üzlet dekoráció, ablakmatrica, nyomda, óbuda nyomda

onewayvision

Perforált fólia - One Way Vision. Öntapadó perforált PVC fólia, a kültéri kirakatdekoráció és autóüveg dekoráció

A tipografikus ablakmatricák egyre divatosabbá válnak, szép áthidaló megoldást nyújtanak a dekorációs, és az információt hordozó design között. A sikeres ablakmatrica grafikákra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy utcai plakátra. A kevesebb néha több, nem kell kisregényt írni a cégtörténetről, elég fő tevékenységeket, vagy aktuális akciókat hirdetni, minél tömörebben, lényegre törőbben.

kirakatdekoráció, kirakatmatrica, üzlet dekoráció, ablakmatrica, nyomda, óbuda nyomda

Annál erősebb hívószó, mint a kiárusítás, sale, 50% kedvezmény, nem létezik, minden időben érdemes ilyenekkel villogni a kirakatban. A vásárlók azonnal felkapják erre a fejüket, ha nem is feltétlen a szezonvégi készletkisöprésről van szó, mindig jó, ha van egy-két termék, ami okot szolgáltat arra, hogy egy nagy árengedményről tájékoztató kirakatmatrica kerüljön az üvegre.

kirakatdekoráció, kirakatmatrica, üzlet dekoráció, ablakmatrica, nyomda, óbuda nyomda

Az Apple mindig előrukkol egy újdonsággal, a design vonalán is. Az élvonalban vannak a modern, minimalista formatervezésben, divatot teremtenek. A kirakatdekoráció is ezt kell, hogy elárulja róluk, nem elégszenek meg olyasmivel, ami már másnak is van. Ötletet meríteni nem bűn, és divatdiktátorként  nem is meglepő, ha valaki találkozik a sajátjához hasonló ablakmatricával, így nyugodtan le lehet csapni a törött üveg mintázatú kirakatdekorációra.

kirakatdekoráció, kirakatmatrica, üzlet dekoráció, ablakmatrica, nyomda, óbuda nyomda

Szerencsés, aki a Lollipopot bízza meg üzletdekorációval, ugyanis a grafikai tervezéstől a matrica alá szorult légbuborékok kiszorításáig minden egy kézben van, és ez a legpraktikusabb mind a megrendelő, mind a szolgáltató részére.

Ha Neked is eszedbe jutott valami, amit megmutatnál az üzleteden, keress minket!

Ajánlatkérés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF