BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Mindennap szem előtt

Mindennap szem előtt

Mindenki szereti a jópofa hűtőmágneseket és mindenki használ naptárat is. Miért ne kötnénk össze ezt a két dolgot, pláne akkor, ha ezzel az ötletes dologgal még cégünk mindennapi reklámját is megoldhatjuk.

 

 

 

A hűtőre, páraelszívóra vagy bármilyen mágneses felületre elhelyezhető kreatív hűtőmágnes naptár segítségével könnyen reklámozhatjuk magunkat úgy, hogy olyan embereket is megtalálhatunk ezzel a lehetőséggel, akár napi rendszerességgel is, akik amúgy nem vennék figyelembe a hirdetéseinket. A hűtőmágnesek tényleg mindig a szem előtt lesznek, hiszem minden étkezés előtt kinyitjuk a hűtőt, amin ott lesz a kreatív reklámunk. Élénk, vidám színkombinációval rendelkező hűtőmágnesünkkel feldobhatjuk partnereink hangulatát, így biztosítva azt, hogy pozitívan gondoljanak ránk. Kreatív grafikával és formával mindenki biztosan megtalálja otthonában azt a helyet, ahová elhelyezheti a kis reklámnaptárunkat, hűtőmágnesünket.

A hűtőmágnes naptár előnye még, hogy praktikus, de mégis diszkrét formában juttatja el hírünket ügyfeleinkhez. Bárki számára megfelelő, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis naptárra, ami mindig szem előtt van és így emlékeztet a fontos elintéznivalók mellett a cégünkre is. Pozitívum még, hogy ezzel a naptárral egy egész évig beköltözhetünk partnerünkhöz, így egy kis ötletes reklámajándékkal egy egész éven át biztosítjuk cégünk reklámját.

Fontos tudni ennél a reklámajándéknál, hogy olcsó, viszont minimális rendelési mennyisége 1000 darab!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF