BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Miért jobb webáruházban vásárolni?

Miért jobb webáruházban vásárolni?

Idén is tolakodás, kapkodás, órákon át sorban állás, dugó, síró gyerek? Nem! Magyarországon 90% felett van az internet lefedettség, így már bárki megrendelheti a karácsonyi, szülinapi, ajándékát, akár az interneten is. 

 

 

 

 

1. Nagyon kényelmes! 

Nem kell dugóban állni, buszra várni, parkoló helyet keresni, síró gyerekekkel utazni. Csak ülünk egy monitor előtt egy bögre kakaóval, teával és könnyedén megtalálhatjuk a keresett terméket, a megfelelő webáruházban.  Szinte minden elérhető már a webshopokban, legyen szó ajándékról,  számítástechnikai cikkről vagy akár teafűről.

2. Gyorsabb!

Mivel elkerülhető az 1-2 órás utazás, nem kell a pénztárnál sem sorban állni, így nem is kérdés, hogy sokkal gyorsabb egy online webáruházban kikeresni a termékéket. Ma már minden oldalon megtalálható a kereső funkció, így ha egy fondü készletet szeretnénk nem szükséges körbejárni a boltot, elég ha a kikeressünk és már részletes leírást is találhatunk a termékről. Ami nagyon fontos, hogy mindig időben vásároljunk, hiszen fel kell dolgozni a megrendelést, csomagolni, raktárkészletet kezelni és a posta is sokszor csúszik.

3. Olcsóbb!

Hiszen nekünk nem kell tankolni, szabadnapot kivenni, parkoló díjat fizetni és persze a termékek is jóval a piaci ár alatt vannak, hiszen nem kell a tulajdonosnak sem kell alkalmazottat, fűtést, bérleti díjat fizetnie. A postaköltség pedig a benzin pénzt sem éri el!

webshop vásárlás online webáruház

4. Biztonságos

A webáruház tulajdonosokra is vonatkoznak szabályok, amitet kötelező betartaniuk, így gyakorlatilag nincs rizikó az ilyen vásárlások alkalmával. Pl. 8 napon belül kötelesek visszavenni a termékeket, így ha nem azt kaptuk, amire számítottunk, akkor indoklás nélkül visszaveszik, és visszaadják a pénzünket. A fogyasztóvédelem kifejezettem figyelni ezeket a cégeket, így bátran vásárolhatunk, védve vagyunk jogilag is, részletes infók itt.

5. Nagyobb a választék!

Az már nem titok, hogy a bevásárlóközpontok is külföldről szerzik be a plazma tv-t, a farmernadrágot, a pelenkát, de csak a legtöbbet forgalmazott márkát, méretet és színt. Ellenben egy webáruház ezt sokkal rugalmasabban kezelni, hiszen akár naponta is rendelhet egy beszállítótól a nagykerből, így ha épp nincs raktáron, akkor is meg tudjuk vásárolni a terméket, csak várni kell rá plusz 1-2 napot!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF