BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Szilikon mánia

Szilikon mánia

Marketingesek figyelem!

 

Fesztiválok, autós és motoros rendezvények vagy csak vállalati bulik?

A választás egyszerű: egyedi, logózott szilikon karkötő!

 

Ebben a pillanatban felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon a céges bulikra miért érdemes szilikon karkötőket csináltatnod, de ezt azonnal meg is válaszolom Neked:

1. Gondolj céged belső PR tevékenységére, mert ilyen is létezik! Egy-egy vállalati rendezvény igazi, hatékony csapattá kovácsolhatja munkatársaidat, amit egyedi, szilikon karkötőinkkel meg is erősíthetsz. Mint tudjuk, az elégedett kollégák jobban végzik mindennapi feladataikat, ezáltal hasznos tagjai lehetnek a gépezetnek és jó hírét kelthetik vállalkozásodnak is.

2. Az előző pontból következik egy újabb érv a szilikon karkötők mellett: már rendelkezünk elégedett munkatársakkal, de mégis hogyan lesz ez által több ügyfelünk? A válasz ismételten a szilikon karkötőkben keresendő, ugyanis egy lojális munkatárs egészen biztosan büszkén fogja viselni a céges bulin kapott és céges logóval ellátott szilikon karkötőt.

Mindezeket olvasva úgy vélem, hogy nem kérdőjelezhetjük meg a szilikon karkötők „áldásos hatását”. Természetesen nem csak belső PR tevékenységünk részét képezhetik ezek a termékek, hanem külső célcsoportjainknak is ajándékozhatjuk logózott karkötőinket. Olcsó és praktikus vásárlásösztönző megoldás.

 

Rendelj még ma logózott szilikon karkötőket, a bomba árakat pedig bízd csak ránk!

 

06-1-951-4111


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF