BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Széthúzó

Széthúzó

Meglepő + Látványos + Közlékeny

 

Háromszoros információáradat egy húzásra! 
Látványos szóróanyagként használható, hiszen addig ismeretlen (és láthatatlan) információs és képek tárulnak az ügyfeled szeme elé. Alkalmas lehet olyan üzenetek átadására, amelyeknél az első képből nem derül ki a mondanivaló, és kihúzva más értelmet nyer a szórólap.

 

Méret: 205*105 mm
Széthúzva: 530*105 mm

ÖKO: A termék kérhető környezetbarát, újrahasznosított papírból is!

 

Lollipop tipp:

– kiállítás és vásárok promóciós anyaga
– dm levél
– meghívó a cég rendezvényére
– bolti szóróanyag
– reklámképeslap
– információs anyag
– nyereményjáték információs anyaga
– stb.

LOLLIPOP TIPPEK:

Utazási iroda
A középső képen látható egy tengerparton pihenő pár, a kártyát széthúzva pedig az akciós/kiemelt ajánlatok válnak láthatóvá.

Műszaki üzlet
A legújabb széles képernyőjű TV szóróanyaga lehet – ahogy kihúzzuk a kártyát, nő a televízió képernyője, és megjelenik a cég üzenete.

Alapítvány, szervezet
A már nem használatos tárgyakat odaadhatják az alapítványnak, ők pedig eljuttatják különböző szervezeteknek. Pl. az első képen még kedvelt játékok vannak egy gyerekszobában, ahogy kihúzzuk a lapot, úgy viszont megjelenik az 1-2 évvel későbbi kép (ott már a plüssmaci a földön hever, stb.) a két lap szélén látható lesz a szöveg: Amit már megunt, adja oda annak, akinek nincs.

Könyvesbolt, könyvkiadó
A lap közepén látszik egy könyvespolc, amin van 1-2 könyv (és dísztárgyak), majd a kártyát széthúzva láthatóvá válik az üzlet akciója, és polc mellett két másik könyvespolc telis-tele könyvvel.

Lakberendezéssel foglalkozó cég
Egy fehér, viszonylag semleges fal látszik, előtte egy kanapé (ami nem néz ki rosszul, de nem tűnik különlegesnek). A kártyát széthúzva pedig kiderül, hogy ez a fal csak egy része egy szobának, és amúgy egy ízléses lakberendező munkája.

…. bármilyen Lollipop megoldás szóba jöhet, amelyet a céged szeretne!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF