Lábtörlő, nem csak lábtörlésre!

Lábtörlő, nem csak lábtörlésre!

Amikor belépsz egy üzletbe, az ajtó előtte szőnyeget csak lábtörlésre használod? Esetleg volt már példa arra, hogy elolvastad a rajta található feliratot? Látsz reklámozási lehetőséget egy logózott lábtörlőben? Amennyiben az előbbi kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz.

 

 

Sokan nem ismerik fel a logózott lábtörlők fontosságát, pedig megérné több figyelmet szentelni ezeknek a termékeknek. A logózott lábtörlők ugyanúgy lehetnek egyediek, mint például egy saját készítésű logó vagy akár egy weboldal, hiszen mi választhatjuk ki a logózott lábtörlő alapszínét, illetve a felirat színét is.

A logózott lábtörlő viszonylag időtálló, hiszen kérhetjük gumis, csúszásgátlós aljjal is, ami lehetővé teszi, hogy mindig a helyén maradjon, ezért az állandó súrlódás következtében ne kopjon jobban, mint amennyire az idő múlásával, az amortizáció során „elvárható”. Természetesen, az ezzel a technikával készült logózott lábtörlő drágább, mint egy fokkal egyszerűbb társa, de minden árajánlat alapját a pontos méret határozza meg.

Az egyik legfontosabb tényező, amit tudnunk kell, ha logózott lábtörlőt szeretnénk csináltatni, hogy a gyártási idő körülbelül 3-4 hétre tehető, amit sajnos sürgős esetekben sem tudunk meggyorsítani. Ezért, ha logózott lábtörlőt szeretnél üzleted vagy irodád bejárata elé, érdemes időben átgondolnod a lehetőségeket és bekérned az árajánlatokat.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a logózott lábtörlők iránt és úgy érzed, hogy még időben vagy, keress minket alábbi elérhetőségeink egyikén!

 

 

Ajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!