BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Lábtörlő, nem csak lábtörlésre!

Lábtörlő, nem csak lábtörlésre!

Amikor belépsz egy üzletbe, az ajtó előtte szőnyeget csak lábtörlésre használod? Esetleg volt már példa arra, hogy elolvastad a rajta található feliratot? Látsz reklámozási lehetőséget egy logózott lábtörlőben? Amennyiben az előbbi kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz.

 

 

Sokan nem ismerik fel a logózott lábtörlők fontosságát, pedig megérné több figyelmet szentelni ezeknek a termékeknek. A logózott lábtörlők ugyanúgy lehetnek egyediek, mint például egy saját készítésű logó vagy akár egy weboldal, hiszen mi választhatjuk ki a logózott lábtörlő alapszínét, illetve a felirat színét is.

A logózott lábtörlő viszonylag időtálló, hiszen kérhetjük gumis, csúszásgátlós aljjal is, ami lehetővé teszi, hogy mindig a helyén maradjon, ezért az állandó súrlódás következtében ne kopjon jobban, mint amennyire az idő múlásával, az amortizáció során „elvárható”. Természetesen, az ezzel a technikával készült logózott lábtörlő drágább, mint egy fokkal egyszerűbb társa, de minden árajánlat alapját a pontos méret határozza meg.

Az egyik legfontosabb tényező, amit tudnunk kell, ha logózott lábtörlőt szeretnénk csináltatni, hogy a gyártási idő körülbelül 3-4 hétre tehető, amit sajnos sürgős esetekben sem tudunk meggyorsítani. Ezért, ha logózott lábtörlőt szeretnél üzleted vagy irodád bejárata elé, érdemes időben átgondolnod a lehetőségeket és bekérned az árajánlatokat.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a logózott lábtörlők iránt és úgy érzed, hogy még időben vagy, keress minket alábbi elérhetőségeink egyikén!

 

 

Ajánlatkérés, megrendelés: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF