BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Kell nekem céges blog?

Írta: Lollipop Reklám

Kell nekem céges blog?

A mai trendek alakulása szerint nagyon is érdemes a céges blogokkal foglalkozni, hiszen szívesebben olvasunk bele más blogjába, mint a hivatalos weboldalába.  A céges blogolás általában heti 2-3 cikk megírását jelenti, amire sajnos nincs minden cégnek embere, hiszen szükséges újságírói véna, seo, kereső optimalizálás is. Hiszen a céges blogot azért készítjük, hogy megtaláljanak minket a Google-ben már az első oldalon, ehhez viszont szakemberre van szükség. 

Amiért jó egy céges blog?

Emberien, céges szakzsargontól mentesen tudunk beszélni, megengedhetünk magunknak humort, vidámságot, ami leköti az olvasókat. Fontos szerepe van a céges blog készítésnek abban, hogy a látogatók később a weboldalunkra, webshopunkra tévedjenek, ahol majd vásárlóvá, megrendelővé is válhatnak.

Nézzünk meg egy üzleti blogot, ami segíti a webshop eladásokat növelni. A Luludog.hu weboldal alapvetően egy webshop, ahol a termékeket értékesítik, viszont nincs lehetőség arra, hogy a kutyaruhákat bemutassák és fontos részleteket írjanak le róla. Erre viszont tökéletesen megfelel a cég blogja, ami már grafikájában is egyezik a webshoppal, így a látogatók pontosan tudják, hogy ugyanaz a cég.

lulu webshop online bolt webáruház készítés webáruház szoftver

 Igazából nem is kérdés, hogy egy cégnek szüksége van blogra vagy nincs!? 

A kérdés az, hogy meg tudja magának csinálni, van grafikusa, aki elkészíti a blog grafikát, van programozója, aki leprogramozza azt és van egy szövegírója, aki a heti 2-3 blog szöveget megírja úgy, hogy azt megtalálja a Google?

Ha erre a kérdésre igen a válasz, akkor már most érdemes megkeresni őket!

Ha nincs meg a 3 szakembere, akkor jövünk mi! Ebben az esetben jön a Lollipop Reklám Kft., és gyorsan elkészíti az üzleti blogot!

Megrendelés menete: 

– kérünk egy e-mailt az info@lollipopreklam.hu címre, ahol leírod nekünk, milyen témában szeretnél blogot, milyen grafikával, ha van weboldalad, annak linkjével, logóddal

– a grafikusunk elkészíti a tervet, amit elküldünk neked jóváhagyásra

– majd a programozónk leprogramozza az oldalt

– eközben a szövegíró már javában dolgozik az első blog szövegeken, hogy az élesítés napjára már 3-4 cikk készen álljon

 

Áraink: 

– Blog grafika: 15.000 Ft + Áfa-tól (egyszeri díj)

– Blog programozás: 25.000 Ft + Áfa-tól (egyszeri díj)

– Blog szövegírás: 2.500 Ft + Áfa/cikk (heti minimum 2 cikk esetén)

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF