BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Karszalagon a cégem!

Karszalagon a cégem!

Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk a karszalagokkal és ezáltal azok marketinges szerepével is, elsősorban a fiatalok körében.

Jelenleg a nyári fesztiválok fénykorát éljük, ezért viszonylag könnyű magyarázatot találnunk arra, hogy miért is ennyire népszerűek a különböző karszalagok.

 

A karszalagok használatával kifejezhetjük zenei ízlésünket, illetve elköteleződhetünk egy-egy nagyobb fesztivál vagy koncertsorozat mellett. A karszalagok tartalmazzák a szervezők nevét, logóját, továbbá több esetben a támogatókat is. Általában fontos alkotóeleme a karszalagoknak az esemény pontos dátuma és helye, valamint, hogy az aktuális karszalag, – amennyiben bérletként funkcionál -, a fesztivál mely napjára érvényes.

Az ilyen típusú karszalagokat általában nagy mennyiségben szokták gyártatni, de kisebb volumenű rendezvények színvonalát is emelhetik. Egy cégünk logójával ellátott, minőségi alapanyagból készülő karszalag segítségével könnyen megjegyezhetővé tehetjük vállalkozásunkat.

A karszalagokat továbbá akkor is alkalmazhatjuk, ha egy szórakozóhelynek vagyunk a tulajdonosai, hiszen a régen használatos, “bőrre bélyegzés”, mint belépő már divatjamúlt. Egy jól elkészített karszalag használatával zavartalanná és felhőtlenné tehetjük a fiatalok szórakozását, akiknek otthon sem kell túl sokat bajlódniuk a karszalagok eltávolításával vagy akár magukon is hagyhatják, hiszen ezek a szalagok általában funkcionálisak, de modernek, divatosak is egyben.

 

Karszalagos árajánlatért keress minket alábbi elérhetőségeink egyikén!

 

A kiemelt kép forrása: http://www.ace-blog.hu/2012/07/17/balaton-sound-2012/


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF