BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Írjon a reklámod!

Írjon a reklámod!

A promóciós, logózott golyóstollakról legtöbben úgy vélekednek, hogy már nem felelnek meg a mai, modern és rohanó világ marketinges elvárásainak. Természetesen ebben a meglátásban is lehet valamiféle ráció, de nem feltétlenül van szükség arra, hogy a régi, már megszokott technikával tegyünk egyedivé egy egyszerű golyóstollat.

 

 

A technika állandó, folyamatos fejlődésével lehetőségünk van kiaknázni a logózott golyóstollakban rejlő lehetőségeket. A logózott golyóstollak legújabb dimenziója a gravírozás. Ezt a technikát legtöbben már ismerhetjük, főként, ha egy kicsit jártasak vagyunk az ékszergyártásban. De miért ne lehetne logózott golyóstollunk “vállalatunk ékszere”? 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a logózott tollak iránt, keress minket még ma és megmutatjuk Neked kínálatunkat, illetve egy személyre szabott árajánlatot is mellékelünk!

Azonban mielőtt erre a lépésre szánnád el magad, tudnod kell, hogy a gravírozható felületű golyóstollak fémből kell, hogy készüljenek, ami által már az alapanyag is kicsivel drágább, mint a műanyag golyóstollak esetében. Továbbá a gravírozás sem mondhatni a legolcsóbb logózási eljárások egyikének.

Mindezek ellenére, ha adsz a minőségre és a lehető legjobb benyomást szeretnéd kelteni, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és beszéljünk bővebben is a logózott golyóstollakról!

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF