BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Gyufámon a reklámom!

Gyufámon a reklámom!

Egy szállodának vagy hotelnek vagy a marketinges munkatársa? Esetleg egy étteremnek a tulajdonosa? A Neked való termék a logózott reklámgyufa!

Egy 2012-es törvény ugyan teljességgel lehetetlenné teszi a zárt helyiségekben történő dohányzást, a logózott reklámgyufa azonban mindig egy olyan felület marad, amelynek segítségével könnyedén népszerűsíthetjük cégünket.

 

Gondoljunk csak bele abba, hogy a dohányzáson kívül rengeteg más olyan cselekvés van, melynek során a legtöbb ember azonnal a gyufás skatulya után nyúl:

1. születésnapok esetén a gyertyagyújtás;

2. kerti grillezés során a tűz létrehozása;

3. a családok 70%-a esetében a tűzhely beindítása.

Amint a fentiekből is láthatjuk, rengeteg olyan területen találkozhatnak az emberek reklámgyufáinkkal, ahol előzőleg nem is gondoltuk volna.

A reklámgyufáknak továbbá nagy előnyük az is, hogy teljesen személyre szabhatóak. Kiválaszthatjuk a reklámgyufák szálainak és fejének a színét, illetve egyedi grafikát tetethetünk a dobozukra is, aminek a méretét szintén mi választhatjuk meg.

A reklámgyufáknak csupán egyetlen nagy hátránya van. Típustól függően általában a minimális rendelési mennyiség 5000 darab. Azonban, ha az ekkora mennyiség rendelése esetére vonatkozó darabárakat nézzük, láthatjuk, hogy még mindig egy olcsó reklámozási felületről beszélünk.

 

Egyedi árajánlatért keress minket még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF