BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Táblák, molinók, kínálók

Táblák, molinók, kínálók

Kiállításra vagy valamilyen rendezvényre készül? Cégek, vállalatok egyik legjobb reklámozási felületei ilyenkor a molinók, a kínáló asztalok, a szórólapos állványok és a zászlók.

 

 

 

A molinó egy jó minőségű szövetre elhelyezett nagyméretű reklámozási lehetőség, amely akár hosszú életű reklámfelületet jelenthet. Bármilyen síkfelületen elhelyezhetjük a molinót, akár kültéren is óriási méretben. A molinón szerepelhet a logó, embléma mellett egy frappáns szlogen, a vállalat mottója is, de a molinó tökéletes megoldást jelenthet az aktuális akciók vagy az új termékek bemutatására is.

molinó, reklámfelület, reklám molinó

Megállító táblák kültéri POS eszközök, melyek a gyalogosforgalom útjában állíthatunk fel. Műanyag, szétnyitható táblák, melyeknek mindkét oldalán helyezhetünk el hirdetéseket, amik segítségével vásárlásra ösztönözhetjük az üzletünk előtt elhaladókat. A megállító táblákon figyelemfelkeltő feliratokat és illusztrációkat is elhelyezhetünk, valamit kiegészíthetjük szórólap tartóval is, ezzel téve még egyedibbé és ötletesebbé a megállító táblánkat.

megállító tábla, tábla, reklám tábla, reklám

A kínáló pultok kis helyigényű, de ugyan akkor nagy reklámértékkel bíró eszközök. Nemcsak az újdonságnak számító ételeket és italokat lehet rajta hipermarketekben és szupermarketekben bemutatni, de állásbörzéken és kiállításokon szóróanyagunkat is elhelyezhetjük rajta. A műanyag asztal elejére nagyméretű grafikán is pluszban hirdethetjük a vállalatunkat. A kínáló pult előnye, hogy a kis helyigény ellenére nagyméretű reklámozásra nyílik lehetőség és ezek mellett könnyen összeszerelhető és mozgatható és bármikor újrafelhasználható. A kínáló pult könnyen összekapcsolható pop up vagy sajtófallal is, de molinó elé elhelyezve is tökéletesen kiegészítik egymást.

kínáló, kínáló pult, pult

A plakátok jelentik a közterületi reklámozás alapját. Az óriásplakátokkal gyorsan juthatunk el igen nagy közönséghez. Hosszú élettartalmuk mellett alacsony az elérési költség. A plakátok célja, hogy emlékezzenek ránk az emberek, így egy ötletes, vicces vagy figyelemfelkeltő plakáttal nagy eredményeket érhetünk el. Bármilyen időben és intervallumban alkalmazhatunk plakátokat, óriásplakátokat ami szintén nagy előnyük.

plakát, óriásplakát, reklám, kültéri reklám, poszter


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF