BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Mappa, dosszié

Mappa, dosszié

Mappa és dosszié a cég számára
Marketing stratégiára minden cégnek szüksége van, ehhez tartozik a marketingkommunikációs cél kitűzése is: fogyasztói igények kielégítése nyereség szerzés mellett. Nos, ha ezt a célt kitűztük, nyilván el is akarjuk érni, ezt pedig olyan eszközökkel is megtehetjük, amely sokszor nem is jut eszébe a legtöbb vállalkozásnak, pedig roppant egyszerű. Az iratokat olyan mappákban és dossziékban érdemes tartani, amelyek segítségével cégünk arculatát is tudjuk szemléltetni, az iratok tárolása mellett.

digitális nyomtatás, Budapest nyomda, nagy formátumú nyomtatás, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, dosszié, mappa, mappák, egyedi, egyéni, cég, logó, embléma, marketing, reklám, marketing eszköz, mappa, szórólap, reklámajándék, nyomda, gyorsnyomda, óbuda nyomda

Mappa és dosszié, mint védelmi eszköz:
Egy cég – élete során – rengeteg hivatalos üggyel találkozik, amelyekhez a papírmunka elkerülhetetlen. A fontos iratokat, a papír alapon tárolandó információkat mindig biztonságos helyen kell tárolni. Ennek a legkönnyebb és legegyszerűbb módja a mappában vagy dossziéban való elhelyezés. A dosszié funkciója azonban nemcsak a védelemben merül ki, hanem a vállalkozás reklámozásában is fontos szerepet játszik.

digitális nyomtatás, Budapest nyomda, nagy formátumú nyomtatás, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, dosszié, mappa, mappák, egyedi, egyéni, cég, logó, embléma, marketing, reklám, marketing eszköz, mappa, szórólap, reklámajándék, nyomda, gyorsnyomda, óbuda nyomda

Mappa és dosszié, mint marketing eszköz:
A dosszié nemcsak az iratok tárolását teszi lehetővé, egy reklámeszköz. A fontos és hivatalos ügyek intézése során az iratok tárolása mellett, a vállalkozásunk arculata is előtérbe kerül. A mappa külső megjelenésének köszönhetően ügyfeleink, üzleti partnereink már a bemutatkozás során is tájékozódhatnak vállalkozásunk értékeiről. A dosszié külső kialakításánál figyelembe kell venni a minőséget, és emellett, ahogyan azt már sokszor megosztottuk, az egyediség hangsúlyos!
Egy tárgyalás során a dossziénk szüntelenül nálunk van, mert a benne tárolt fontos dokumentumokra szükségünk van. A mappa formája, külseje kiemeli és egyértelműen közli cégünk mibenlétét, amelyet üzleti partnereink, ügyfeleink is folyamatosan látnak.

digitális nyomtatás, Budapest nyomda, nagy formátumú nyomtatás, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, dosszié, mappa, mappák, egyedi, egyéni, cég, logó, embléma, marketing, reklám, marketing eszköz, Mappa nyomtatás, mappa gyártás, egyedi mappa, nyomda, óbuda nyomda, digitális nyomda

Az igényesség alapvető
A minőségi dossziék feltétele az igényesség. Egy szerződés megkötésekor szintén döntő fontosságú a hivatalos iratokat tartalmazó mappa megjelenítése, hiszen egy rosszul kivitelezett, igénytelen dosszié nagyban ronthatja az üzletkötés lehetőségét, ezért mindig nagyon meghatározó az, hogy a mappa, illetve dosszié megfelelő színvonalú legyen, a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen át, egészen a felhasználásig.

A dossziék és mappák nyomtatását a Lollipop Nyomda egyedi igényeknek megfelelően készíti el, alacsony példányszám esetén is, akár 1-2 darabtól. 

digitális nyomtatás, Budapest nyomda, nagy formátumú nyomtatás, Lollipop reklám és nyomda, Óbuda, dosszié, mappa, mappák, egyedi, egyéni, cég, logó, embléma, marketing, reklám, marketing eszköz, digitális nyomtatás, nagy formátumú nyomtatás, Budapest nyomda, Lollipop nyomda és reklám, céges mappa nyomtatás egyedi mappa készítés, céges mappa nyomtatás egyedi mappa készíté

További információkat a honlapon talál, egyéb tájékoztatásért keresse fel munkatársainkat!

Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF