BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Lufis parti, vagy parti lufik?

Lufis parti, vagy parti lufik?

A fenti kérdést valószínűleg sokan feltesszük magunknak, hiszen általában nincsenek bulik lufik nélkül, de vajon hogyan működhet a lufik beszerzése egy céges rendezvény alkalmával?

 

 

 

A lufik egyik legelterjedtebb verziója a logózott lufi, melyet nagyobb szabású rendezvényeken használnak fel, elsősorban marketinges célokra. A logózott lufik legyártása nem jár különösebb nehézségekkel, hiszen viszonylag gyorsan elkészíthetőek, ha alacsonyabb darabszámú megrendelésekről beszélünk, illetve, ha a kiválasztott alapszínből van raktárkészletünk.

A logózott lufik legyártásához nincs másra szükségünk, mint az alapszín és a felirat színének kiválasztására, a darabszám megjelölésére, illetve az extrák kiválasztására (kérünk-e csészét és pálcát a lufihoz, meghatározott szállítási idő …).

A logózott lufikkal kapcsolatban csak annyi problémád lehet, hogy saját magad kell felfújnod / feltöltened őket héliummal a helyszínen, hiszen töltött állapotban nem szállíthatók és mi a töltési fázist sajnos nem tudjuk kivitelezni.

A logózott lufik elmaradhatatlan kellékei egy nagyszabású partinak vagy akár egy romantikus esküvőnek is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

A kiemelt kép forrása: http://8tracks.com/margootb/p-p-p-party-all-the-time


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF