BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Laptop matrica, laptop skin

Laptop matrica, laptop skin

Tedd egyedivé laptopod! Tölts fel saját képet kedved szerint és s régi laptopodból varázsolj újat egyszerűen, gyorsan a laptopmatrica segítségével.

 

 

 

 


Egy egyedi laptopmatrica nem csak felfrissíti a laptopod külsejét, de védi is a karcolásoktól vagy éppen eltakarja a már meglévőeket.
A laptop matrica egy öntapadós felülettel rendelkező műanyag digitális nyomat, amit bárki könnyedén fel tud helyezni a saját gépére, nem igényel szakértelmet.

Laptopmatrica egyedi laptom laptom skin laptopsticker matrica

Ajánlatunk tökéletes választás lehet céges arculat kialakításra, reklámajándéknak, de akár a saját laptopodat is díszítheted a laptopmatricával.

Az általunk gyártott laptop skinek lamináltak, így rendkívül tartósak, több évig megőrzik a színüket és védik a géped, nem szükséges évente újat nyomtatni.

Laptopmatrica egyedi laptom laptom skin laptopsticker matrica

 

Fontos! Mivel minden laptop más méretű, így kérünk a rendelés leadásánál írd le, hogy mekkora méretű matricát szeretnél a laptopodra!

Ha megtetszett a laptop matrica, akkor máris elküldheted a képet, és a méretet nekünk az alábbi e-mail címre: info@lollipopreklam.hu vagy ha nincs saját képed, írj nekünk és elküldjük a sablonjainkat!

 

Ára: 4.990 Ft

 

A lenti videóból megtudhatod, hogy milyen könnyedén felragaszthatod a laptop skint, a laptopmatricát.

A könnyű felhelyezés mellett, eltávolítása is nagyon egyszerű, így bármikor lecserélheted.

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF