BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Pizzás szórólap készítés 10 szabálya

Pizzás szórólap készítés 10 szabálya

Hogy minél könnyebben segíthessünk például egy pizzériának, 10 pontban foglaltuk össze a szórólapkészítés menetét.

 

 

 

 

1. Legyen speciális pizzád

Készíts egy olyan pizzát, ami csak nálad rendelhető. Teszteld a barátaidon, és legyen ez a kiemelt pizza a szórólapon. Nem vagyunk nagy szakácsok, de gyümölcsös, mangalica kolbászból készült pizzát még soha nem ettünk, de biztos ki lehet kísérletezni valami nagyon finomat.

2. Figyelj a színekre

Már a gondolattól is kiráz a hideg, ha kék pizzás szórólapra gondolok, de van ilyen! Figyeljetek a színek jelentőségére, használj élénk, figyelemfelkeltő, kellemes színeket, amik tükrözik az étterem hangulatát.

3. Kiszállítási garancia

Ha pizzát rendelünk, az azért van, mert éhesek vagyunk, és nem két óra múlva, hanem most. Ezért az ízletes pizza mellett a házhoz szállítási idő a legfontosabb, így erre vállalj garanciát. Ha azt ígéred, hogy egy órán belül megérkezel, akkor érkezz is meg, ha mégsem, adj ajándékot. Ezzel kárpótolod a vevőt, és ha egy desszert az ajándék, akkor a következő rendelésnél már magától kérik az édességet is. Persze fontos, hogy a desszert is nagyon finom legyen!

4. Kupon

Köszönd meg a rendelést egy kuponnal, ami beváltható nálad. Figyelj rá, hogy legyen beváltási határidő, ezzel is ösztönzöd a megrendelőidet, hogy folyamatosan tőled rendeljenek. Gyűjtsön össze 10 kupont, és a 10. megrendelésnél 10% kedvezményt kap ajándékba.

5. Weboldal

Legyen egy áttekinthető weboldalad, ahol akár képekkel is illusztrálod az étlapod. A weboldal hajazzon a pizzás szórólapodra. Így ha nincs kéznél a szórólapod, a honlapodról is rendelhet az éhező. A weboldal címét, természetesen a telefonszámoddal együtt jól látható, könnyen megtalálható helyre terveztesd meg a grafikussal.

 

pizza szórólap grafika szórólap nyomtatás szórólap tervezés

 

6. Egyedi akció

Már a szórólapodon is jól látható helyre írd ki, hogy milyen egyedi akciót kínálsz. Ilyen lehet születésnapra ingyen torta, óriás pizzához egy pohár kóla ajándék, családoknak ingyen desszert a gyerekek számára… légy kreatív. Van egy étterem, ahol a motorosoknak ingyen limonádé jár, rendszeresen gurulunk, és még ha kitérővel is, de mindig meglátogatjuk az éttermet, és sok ezret hagyunk ott – megtérül nekik az ingyen limonádénk.

7. Társulás

Keress egy céget, akivel társulhatsz a környéken és nem konkurencia. Ezt a megoldást főleg helyi, kisvárosi, kerületi pizzériáknak ajánljuk. Társulhatsz szoláriummal, fodrásszal, karbantartóval és taxissal,  a lényeg, hogy olyan céget válassz, akikre szüksége lehet a vásárlóidnak. Így a térség is hirdet téged, te is őt, és csak közös megegyezésen múlik, hogy ennek mi az ára. Akció a társcégnél, ingyen kiszállás a karbantartótól, 5 % kedvezmény. Agyaljatok!

8. Akciós nap

Minden területnek megvan a holtidőszaka. Te tudod a legjobban, hogy melyik az a nap, amikor kinyitni sem érdemes – töltsd meg ezt a napot is megrendelőkkel. Minden kedden a második pizza fél áron! Még így is többet keresel, mintha egy pizzát sem adnál el, nem igaz?

9. Szakmabelieknek

Szintén kis területet lefedő pizzériáknak szuper ötlet a szakmai akció. Ha egy áruház mellett áll az éttermed, nem szabad kihagyni az áruházi dolgozóknak ajánlott akciót. Ilyen lehet még például rendőröknek, tűzoltóknak, taxisoknak ingyen kávé akció. Így, ha már kap egy kávét, vesz egy sütit, és hová jön vacsorázni a családdal legközelebb? És kinek lesz ebből bevétele? Neked!

10. Terjessz rendszeresen, pontosan

Egy szórólap fogyóeszköz – ha tetszik, ha nem! Erre rendszeresen költeni kell, újra és újra nyomtatni, újra pizzás szórólapot tervezni. Ezt mindig bízzuk szakemberre, megbízható nyomdára! A terjesztés legyen alapos, hiszen ha már kész a tuti pizzás szórólapunk, akkor jusson is el a célba. Legyen ott minden postaládában, minden kiszállított pizzás dobozon!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF