BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Arculati kézikönyv

Arculati kézikönyv

 

 

“Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg,
az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.”

Henry Ford

 

Az arculati kézikönyv a rendszerbe foglalt arculati elemek meghatározása, szabályok, alkalmazások, tiltások rögzítése. A kézikönyv feladata, hogy a későbbiekben felmerülő vizuális arculati elemek elkészítéséhez segítséget nyújtson a tervezőknek és a kivitelezőknek egyaránt. Így nem lesz gond egy szórólap tervezése, vagy egy autómágnes kivitelezése sem.

Az arculati kézikönyv abban is segít, hogy a cég a grafikai tervezés után akár évekkel később is visszanyúlhasson a szakember által megtervezett arculati irányvonalhoz. Az arculati kézikönyv tartalmazza a megtervezett grafikák eredeti példányait, azoknak meghatározott színváltozatait, valamint azok felhasználási javaslatait.

weboldal készítés weboldal tervezés weboldal ingyen

 

Mikor lehet szükség az arculati kézikönyvre?
Nagyobb vállalatoknak ajánljuk az arculati kézikönyv tervezését, ahol már fontos, hogy több grafikus és nyomda együtt működése által is arculatba illő kiadványok szülessenek.

Kézikönyv előnyei:
– Nyomda kilététől függetlenül ugyanolyan nyomdai anyagok készülnek, ugyanazokkal a céges színekkel, ugyanolyan elhelyezésekkel.
– Földrajzi helytől függetlenül bármilyen grafikus vagy kiadványszerkesztő tudjon arculathoz pontosan illő reklámanyagot vagy kiadványt tervezni.

arculati kézikönyv készítés arculati kézikönyv logótervezés logókészítés arculat kialakítás

Arculati kézikönyvben meghatározott elemek:
– logó és típusai – logó felhasználhatósága – logó tiltott használata – céges betütipus – céges betütipus tiltott használata – arculati elemek meghatározása – arculati elemek tiltott használata – színek felhasználása – névjegy és levélpapír pontos kinézete – boríték típusok meghatározása – weboldal arculathoz illő megjelenése – céges brossúrák, promóciós termékek kinézete – céges autók, járművek látványterve – munkaruha, formaruhák terve – promóciós termékek – különböző reklámanyagok megjelenései –

Amennyiben bármi kérdése vagy kérése volna, keressen minket bizalommal!

arculati kézikönyv árjánlat

Forrás: arculati-kezikonyv.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF