BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Feng-Shui az irodában

Feng-Shui az irodában

Sokat olvashatunk a Feng Shui jótékony hatásáról az otthonunkban – most az irodai légkört is tegyük tisztábbá, nyugodtabbá. Mivel az életünk ébrenléti idejének nagy részét az irodában töltjük, fontos, hogy figyeljük azokra az apró részletekre is, amik segítenek túlélni a hosszú napokat, fárasztó órákat!

 

 

Az asztalunk

feng shui

Siker

Hírnév

Szerelem

Család Harmónia Kreativitás

Tudás

 

Karrier

 

Emberek

 

Itt ülünk

 

Ha valakinek az élete nem rendezett, akkor az íróasztala sem lesz az – és fordítva: vallja a Feng Shui.  Így az első dolgunk, hogy rendet tegyünk, mert pl. az elöl hagyott elintézetlen ügyek elszívják az energiát, és csökkentik az önbecsülésünket. Ha azonnal nem tudunk valamit elintézni, akkor tartsunk neki egy dossziét, és abban őrizzük, amíg nem kerül rá sor.

Ne tartsunk az íróasztalon törött, sérült tárgyakat, mert azok is elszívják az energiánkat, viszont egy minőségi, esztétikus tárgy segít növelni azt. Valljuk be, minek is őrizgetünk kifogyott tollakat? Dobjuk a kukába mind, nem fognak hiányozni.

Unszimpatikus kolléga ellen védekezhetünk kristályvázával, vagy kvarckristállyal – tegyük az asztalunknak arra a részére, amerre ül, így a negatív energiáit visszaküldjük neki. Ha mögöttünk ül, akkor tegyünk egy tükröt az asztalunkra, persze figyeljünk rá, hogy ne egész nap őt lássuk benne!

Az asztalunk közepe a legfontosabb, hiszen itt dolgozunk egész nap. Ha vége a napnak pakoljunk el, és tegyünk rendet, legyen harmónia.

Bármi, amit teszünk visszahat ránk, használjuk tudatosan cselekedeteinket!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF