BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Esküvői CD, esküvői DVD

Írta: Pataki Franciska Anna

Esküvői CD, esküvői DVD

A nagy napra, a hófehér színekben pompázó esküvőnkre egészen kislány korunk óta készülünk, megannyi részletet elképzeltünk már. Az éveken át dédelgetett álom aztán egyszer valóra válik, és rengeteg munka, tervezés előzi meg.

 

 

 

Hogy minden olyan tökéletes legyen, amilyennek szeretnénk, a legapróbb pillanatra is odafigyelünk, kezdve a helyszíni dekorációtól a kiküldött meghívókon át, egészen a nagy esemény után írt köszönőlevelekig. A ceremóniát szeretteinkből avanzsált fotósok és kameramanok kísérik akár hivatalosan megbízott fényképészek mellé szegődve, ám minden egyes vendégünk mégsem készíthet felvételeket – így sajnos keveseknek adatik meg, hogy később képek és videók nézegetésével emlékezzenek a mi nagy csodánkra.

 

eskuvői cd esküvői dvd esküvős cd esküvős dvd esküvő cd esküvő dvd

 

Éppen ezen okból kifolyólag hagyjuk el a köszönőleveleket, és lepjünk meg minden meghívottat egy igazán különleges, szeretetteljes, emlékezetes ajándékkal: az esküvőnkről készített cd-vel vagy dvd-vel!

eskuvői cd esküvői dvd esküvős cd esküvős dvd esküvő cd esküvő dvd

 

Az esküvői cd, esküvői dvd egyszerre praktikus és hasznos kedvesség a vendégek számára, hiszen saját magunk részére időt és energiát spórolunk az egyenként megírt személyes üzenetek helyett (mert ugye illik az ilyet nem számítógépes Word-dokumentumban elkészíteni körlevélként), és még az összes rólunk, a társaságról, a programokról, és lagziról készült kép-és videófelvételt tartalmazza egy dvd, vagy cd.

Az esküvői dvd és cd lemezre nyomtathatunk egy nekünk tetsző esküvői fotót, sőt, egyedi tervezésű esküvői cd borítót is készíthetünk egy általunk írt megemlékező szöveggel, egy esküvői pillanatot kiemelő visszatekintéssel, vagy mindezekkel egyszerre!

eskuvői cd esküvői dvd esküvős cd esküvős dvd esküvő cd esküvő dvdeskuvői cd esküvői dvd esküvős cd esküvős dvd esküvő cd esküvő dvd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az esküvői cd, dvd tehát a legjobb ajándék, amit ismerőseinknek, barátainknak, családunknak ajándékozhatunk az esküvő után. A rajtuk szereplő felvételeket aztán könnyes szemmel nézhetik újra, míg mi a szerelmes nászutunkat töltjük!

Esküvői cd és dvd készítésében szívesen segítünk az ifjú párnak, keressenek minket bátran!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF