BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Egyedi, logózott pezsgős címke

Egyedi, logózott pezsgős címke

Egy jól sikerült üzleti tárgyalás után, év végén vagy éppen évkezdésre, mindig jó egy céges buli, ahol a dolgozók koccinthatnak az elért sikerekre egy kis pezsgővel. Tegyük ezt is exkluzívan egyedi saját logózott címkével ellátott pezsgőkkel.

 

 

A partnereknek is megfelelő ajándék lehet egy céges logóval ellátott egyedi címkézésű pezsgősüveg vagy borosüveg. Névnapi ajándéknak is tökéletes, hiszen a vállalat emblémája mellett névre szóló egyedi címkével ellátott, így egyedi borosüveget vagy pezsgősüveget ajándékozhat ügyfeleinek. Az egyedi boros címkének vagy pezsgős címkének mindenki örül, hiszen nem minden nap kap az ember ilyen speciális meglepetést. Mindezek mellett pedig nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy az egyedi címkék remek lehetőséget nyújtanak a vállalat reklámozására. Az egyedi címkén helyet kaphat a vállalat logója, de képet, grafikát szöveget is elhelyezhetünk az egyedi pezsgős címkéken vagy az egyedi boros címkéken.

pezsgős címke, boros címke, egyedi címke, logózott címke

A tökéletes reklámajándék járjon egyedi címkével, logózott pezsgősüveggel vagy logózott borosüveggel. A partnereink így biztos emlékezni fognak ránk.

pezsgős címke, boros címke, egyedi címke, logózott címke

Kérjen árajánlatot egyedi logózott címkére még ma!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF