BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Egéralátét

Egéralátét

Mire jó az egéralátét?

Az egéralátét egy olyan felület, ami elősegíti a számítógépes egér használhatóságát, mindemellett egy fantasztikus eszköz, aminek segítségével cégedet vagy vállalkozásodat népszerűsíteni tudod, mivel egyedi tervezésű grafikával is ellátható. Az egyedi egéralátétek sokféle alapanyagból készülnek, mint például PVC/PP, EVA, szilicon, textil, stb., hogy a felhasználók különleges tapintással találkozhassanak.

Az egyedi egéralátét azért is kiváló reklámajándék választás, mert olyan egyéb kiegészítő funkciókkal is rendelkezhetnek, mint fényképkeret, naptár, csuklópihentető vagy akár számológép.

céges egérpad egéralátét

Egyedi egéralátétek

Képzeld el, hogy ügyfeleid és potenciális ügyfeleid folyamatosan bámulják a cégadataidat, egész nap, amíg a számítógép előtt ülnek. Nagyszerű, ugye? A számítógépes egér partnere, az egéralátét, ami saját márkanévvel, logóval vagy cégadatokkal emblémázva egy egyszerű és hatékony reklámozási módszer a számítógépet használó ügyfeleid keze alatt. A reklám egéralátét tökéletes reklámajándék kiállításokon és nyílt napokon is.

céges egérpad egéralátét

 

Nanopad az autóban – kihagyhatatlan reklámeszköz!

nanopad egy gumidarab, melynek tapadós felülete van, ami megakadályozza, hogy a rá helyezett tárgyak elmozduljanak vagy lecsússzanak. Felhasználható az autó műszerfalán, asztalon, ablakon, otthon, az irodában, vagy bármely más helyen, ahol úgy gondolod, hogy mobiltelefonokat, tollakat, érméket, iPod-ot szeretnél biztonságosan elhelyezni, csúszásmentesen.

reklám nanopad egérpad egéralátétnanopad nano-pad

 

 

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF