BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

3D matrica – műgyantás matrica

3D matrica – műgyantás matrica


A műgyantás matrica, azaz 3D matrica nem újdonság a reklámiparban, mégis kevesen használják ezt az olcsó, ám hatásos reklámeszközt. 

 

 

 

Az eljárás lényege az, hogy egy eredendően egyszerű (műanyag alapú), hagyományos öntapadós matricára egy tökéletesen víztiszta, 2-3 mm vastag műgyantaréteget viszünk fel, az így keletkezett bevonat pedig nemcsak pajzsként, hanem lencseként is viselkedik. Így a műgyantás matrica több évig megőrzi eredeti minőségét, akár kültéren is.

Mint pajzs, megvédi a matricát a felületi sérülésektől, karcolásoktól, időjárási viszontagságoktól, a 3D műgyantás matrica így mindig olyan lesz, mint újkorában!

Mint lencse, 3D hatást ad neki, nagyítóként is viselkedik, ezáltal az öntapadós matricára nyomatott reklámanyagot még jobban kiemeli.

 

 



UV stabil, nem sárgul, tökéletesen víztiszta, anyagszerkezete rugalmas, felülete ragyogó marad – a 3D műgyantás matrica így ideális reklámeszköz azoknak a cégeknek, akiknek fontos a minőség és az ár!

A felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Néhány ideális alkalmazási példa Műgyanta matrica használatára:

  • Műgyanta matrica reklámajándékokra
  • Műgyanta matrica számítógépekre, műszerelőlapokra
  • Műgyanta matrica járművekre
  • Műgyanta matrica szórólapokra, névjegyekre
  • Műgyanta matrica mapákra, határidőnaplókra
  • Műgyanta matrica csomagolóanyagokra, dobozokra

 

 

A matrica gyártás folyamata:

  1. A gyantás matrica gyártása során a hagyományos öntapadós címke sűrű, víztiszta műgyanta réteggel kerül bevonásra, amely a felületen egyenletesen kiterül, majd megszilárdul.
  2. A 3D matrica készítése során a kétdimenziós felirat a kristálytiszta műgyanta felhasználásával háromdimenzióssá (dombormatrica=3D matrica), elegáns megjelenésűvé válik.
  3. A dombormatrica segítségével a céglogó nemcsak fizikailag emelkedik ki, hanem kristálytiszta fényének köszönhetően optikailag is kitűnik a többi márkajelzési módszer közül.
  4. A 3D matrica úgy készül, hogy a közismert öntapadós matricát beborítjuk 1,8-2 milliméter vastagságú víztiszta gyantával.

A legfontosabb, hogy a gyanta  tökéletes tisztaságú és nem besárguló típusú legyen. Ez megvédi az amortizációtól,  valamint a 3 dimenziós hatásnak köszönhetően újszerű és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

A felület tehát hosszú ideig szép marad, így akár évekig figyelemfelkeltő, ráadásul kiemelkedik az egyszerű öntapadós matricák tömegéből.

A hagyományos matricákkal ellentétben a gyantás matrica felragasztásához nincs szükség különösebb szakértelemre és szerszámokra, így bárki  felteheti a saját termékeire. Öntapadós hátoldalának köszönhetően a megtisztított felületre szobahőmérsékleten felragasztható.

 


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF