BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Zuhanyrádió

Zuhanyrádió

Biztos jó néhányan vagyunk, akik egy hosszú, fárasztó nap után szeretnek ellazulni a kádban vagy a zuhany alatt. Az élvezeteket lehet fokozni, hiszen mi sem pihentetőbb annál, mint egy kellemes, nyugtató zene hallgatása fürdés közben elnyúlva, miközben az újonnan beszerzett mézkivonatos fürdőolajunkkal kényeztetjük bőrünket, amitől a fürdőkádból kiszállva természetesen rögtön 10 évet fiatalodunk. Ez esetben egy rendkívül praktikus kis eszköz, becsületes nevén a zuhanyrádió az, amit keresünk.

 

zuhanyrádió születésnapi ajándék

 

A zuhanyrádió egy viszonylag új keletű találmány, de már is nagy népszerűségnek örvend, hiszen rendkívül praktikus és jópofa szerkentyű. Lekerekített végének köszönhetően gyakorlatilag bárhová felakasztható, és vízálló tulajdonsága révén hősiesen kiállja a fürdőszoba hét próbáját, például a vizet és gőzt is. Több színben rendelhető, férfiasabb például fekete, sötétkék zuhanyrádiókból is lehet válogatni, de természetesen csajos színekben is rendelhető.

Születésnapokra, névnapokra ötletes ajándékként szolgál, így végre a sarki trafikban vett bögrén és a súlyos lelkiismeret furdalást okozó több száz kalóriát tartalmazó desszertek helyett végre hasznos ajándékkal szolgálhatunk barátainknak, szüleinknek!

 

zuhanyrádió születésnapi ajándék

 

A Lollipop Reklám Kft. , www.lollipopajandek.hu oldalán több száz hasznos és ötletes ajándéktárgy közül válogathatsz anélkül, hogy sorba végig járnád a bevásárló központok végeláthatatlan tengerét, ahol sok hasznos és még több haszontalan, felesleges ajándékba ütközöl. Honlapunkon otthonról, kényelmesen hátradőlve kedvedre nézelődhetsz praktikus termékeink közül.

Mindent egy helyen, ez nem más mint a Lollipop!


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF