BLOG    Facebook     Instagram     LinkedIn     Youtube    

Zászló

Zászló

A zászló ma már az egyik legtöbbet használt kültéri reklámeszköz, amely gyakran a beltéren is beköszön. A zászló időtálló, feltűnő, hiszen lobog, és nagyon strapabíró reklámhordozó, amelyet egyedi méretekben is elkészítünk.
j
J
J
J
J

flag, Lollipop Reklám és Nyomda, Óbuda nyomda, Budapest nyomda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda,
zászló, reklámeszköz, étlap, nyomda, gyorsnyomda, digitális nyomda, étterem nyomda, budapest, buda, Óbuda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda, beach flag, reklámeszköz, étlap, nyomda, gyorsnyomda, digitális nyomda, étterem nyomda, budapest, buda, Óbuda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda,

A zászló egyedi, céges logóval is ellátható vagy akár az ifjú pár fotója is nyomtatható a zászlóra. A zászló tervezése előtt mérjük le a helyet, ahová szeretnénk kitenni azt, így elkerülhetjük a túl nagy vagy túl kicsi zászló nyomtatását.

beach flag, reklámeszköz, étlap, nyomda, gyorsnyomda, digitális nyomda, étterem nyomda, budapest, buda, Óbuda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda,

A zászló, mint reklámhordozó, fő alkalmazási területe elsősorban a kültér. Legyen szó bármilyen eseményről, rendezvényről, akár fesztiválról, a kültéren megfelelően alkalmazható zászlónak köszönhetően biztos, hogy a kívánt hirdetni való megmarad a látogatók, szemlélődők emlékezetében.

Kérje árajánlatunkat UV-álló, élénk színű zászló tervezésre: itt

Zászlófüzér tervezés, nyomtatás, asztali zászló tervezés és nyomtatás EGY HELYEN!

zászló, reklámeszköz, étlap, nyomda, gyorsnyomda, digitális nyomda, étterem nyomda, budapest, buda, Óbuda, digitális nyomda, nagy formátumú nyomda,
Igen, jól látható! Mi, a Lollipop Nyomda és Reklámajándék, is a zászlót, mint reklámeszközt, választottuk. Életünk első zászlója: mi varrtuk, mi nyomtattuk! Könnyen észrevehető, figyelemfelkeltő ereje van, színes és megjeleníti a vállalkozás arculati elemeit, így könnyedén megmaradhat a szemlélődők emlékezetében, megragadja a figyelmet!

Egyéb, a témával kapcsolatos cikkeinket az alábbi linkre kattintva találod meg:
https://lollipopreklam.hu/termekeink/zaszlofuzer/

Amennyiben tervezed, hogy a későbbiekben valamilyen esemény kapcsán zászlófüzérrel kívánod színesíteni a megjelenést, szíves figyelmedbe ajánljuk fent említett termékeinket!

Ajánlatkérés, megrendelés esetén írj nekünk e-mailt: info@lollipopreklam.hu


Kövess bennünket a Facebook-on is!

Kapcsolat  |  Adatkezelési tájékoztató  |  Adatvédelmi szabályzat  |  ÁSZF